2024. június 1. - Tünde

Dávid Ibolya is szavazott, de hol van Bokros?

Dávid Ibolya, az MDF elnöke vasárnap délután nem sokkal három óra után adta le szavazatát az európai parlamenti (EP) választáson Tamásiban, a 3. számú szavazókörben.
2009. június 7. vasárnap 16:02 - HírExtra
A párt elnöke férjével együtt érkezett a Vályi Péter Szakképző Iskolában kialakított szavazóhelyiségbe.

Dávid Ibolya az MTI kérdésére - tud-e arról, hogy Bokros Lajos, az MDF listavezetője miért nem szavazott a sajtónak jelzett reggeli időpontban - azt válaszolta: reggel hattól este hétig állampolgári joga mindenkinek, hogy szavazzon. „Nem tudom, vasárnap nem hívom őt fel, hogy családban van gondja, pihen vagy dolgozik. Engedtessék meg neki, hogy este hét óráig teljesíti állampolgári kötelezettségét" - fogalmazott a politikus.

Az MDF pénteken közölte: Bokros Lajos reggel hét órakor Pestszentlőrincen, a Marosvásárhelyi utcai szavazókörben voksol. A politikus nem jelent meg az adott időpontban. Ezután újságírók a lakásán sem találták, és MDF-es politikusok számára is elérhetetlennek bizonyult a listavezető.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását