2020. augusztus 5. - Krisztina

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Veszélyben a gyermekek látása: erős az UV

Összefogtak a látszerész szakemberek, hogy meggyőzzék a lakosságot, a napszemüveg nem egy divatkellék, hanem látásunk záloga, főleg, ha már gyerekkorban elkezdjük hordani.

Tizenegy új koronavírusos Magyarországon

Elhunyt egy idős, krónikus beteg, és tizeneggyel, 4564-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.
Satöbbi:

Momentum: a Balaton nem magántenger!

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője és Elekes István, Cserszegtomaj momentumos polgármestere közösen jelentkeztek be élőben a keszthelyi Balaton-partról.

Az oroszok mobilkórházzal segítenek Libanonban

Oroszország egy mobilkórházat telepít Libanonba a Bejrútban történt kedd esti robbanás sérültjeinek kezelésére - jelentette be szerdán a rendkívüli helyzetek minisztériuma Moszkvában.

Ötvennégyezer dollár egy levélért

Ötvennégyezer dollárért (16 millió forint) kínálják eladásra Rosa Parks afroamerikai polgárjogi aktivista egy kézzel írt levelét, amelyben Martin Luther Kinget méltatja.

Válasz a gyorsan változó piacra: agilitás

Manapság egy dolog biztos: a változás. Ezekre a hirtelen jövő, sok esetben nagy mértékű átalakulásokra a szervezeteknek is gyorsan, hatékonyan kell reagálniuk. Ez leginkább akkor valósulhat meg, ha szervezetünk agilis transzformációra képes. Mit jelent az agilitás és hogyan vezethető be a vállalatunk életébe?

Sebestyén Peti szép gyözelemmel hangolt

A héten Spanyolországban, Jerezben indul újra a Supersport-világbajnokság. A vb egyetlen magyar indulója, Sebestyén Peti és csapata, az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team úgy döntött, a felkészülési időszak megkoronázásaként elindulnak az Alpok-Adria Pannónia-ringen rendezett első fordulóján.

Ki hinné: a természetes koffein jobb

A természetes koffeinnek hosszabban tartó és egyenletesebb hatása van a gondolkodási folyamatra és a hangulatra, mint a mesterséges koffeinnek - állapították meg a New York állambeli Clarkson Egyetem kutatói.

Ismered a komolyzene egészségmegőrző hatásait?

Miközben nem győzzük hangsúlyozni a komolyzene jótékony, az egészségre is kifejezetten pozitív hatásait, elszomorító hírekkel is találkozunk a témában.

Szexuálisan bántalmazták a kisgyerekeket

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

5G: A mobil online játékok új korszaka

Az utóbbi időben sokat hallunk az új, magas frekvenciájú technológiáról, az 5G-ről. Az 5G körüli eszmecserék és viták, valamint az online játékok napjaink legaktuálisabb témái. Az 5G lényegében egy ötödik generációs standard, amelyet hamarosan világszerte használni fognak a mobilhálózatokban. Eredetileg 2019-ben vált elérhetővé, és sokkal nagyobb sebességgel rendelkezik, mint elődei.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását