2023. március 26. - Emánuel

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Az egészségedre is vigyáznak az okosórák

Az elmúlt években forradalmi változások következtek be az órapiacon, ugyanis megjelentek az okosórák, amelyek pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tettek szert. Elterjedésüket az is segítette és segíti, hogy szinte bármilyen ...

Meglepő változás történt Budapest és agglomerációjának ingatlanpiacán

Elsősorban az alacsonyabb négyzetméterárak mozgatják az ingatlanvásárlókat a főváros és agglomerációja között. Az árak azonban rendkívül magasra emelkedtek az a Budapest környéki településeken, így a szakértő szerint fordulni látszik a ...
Satöbbi:

Pikót támogatja a Momentum

A Momentum Pikó András polgármesteri újraindulását támogatja Józsefvárosban a jövő évi önkormányzati választásokon.

Szépen nőtt a román építőipar

Januárban nyers adatok szerint 5,8 százalékkal nőtt Romániában az építőipari termelés a tavalyi év első hónapjához képest - közölte kedden az országos statisztikai intézet (INS).

Ukrán és orosz zenekar együtt lép fel

Az orosz-ukrán háború kitörése óta az oroszországi és ukrajnai művészeti élet számtalan képviselője, így sok-sok zenekar is kénytelen volt elhagyni hazáját, számos honfitársukkal együtt.

Egyre több autó az Unióban

Februárban tovább nőtt a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban az előző évi alacsony bázishoz képest - ezt mutatja az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA kedden publikált havi kimutatása.

Jó formában kick-boxosaink

Hat magyar felnőtt versenyző is aranyéremmel térhetett haza a hétvégén Innsbruckból, ahol péntektől vasárnapig rendezték meg az Austrian Classics elnevezésű kick-box Világkupát.

Ez kell az 5G-hez

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi.

Oscar-díjas színésznőt és ukrán előadásokat is találunk a Színházi Olimpia végleges programjában

Három hónapon át a színház lesz a főszereplő hazánkban: az április 1-jével induló 10. Nemzetközi Színházi Olimpia a világszínház nagyszerű előadásait, nemzetközi és határon túli társulatok produkcióit kínálja 58 ország mintegy 400 társulatának részvételével.

Elkapták a drogterjesztőket

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy drogterjesztő banda öt tagjával szemben, akik kokainnal és marihuánával kereskedtek egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen.

Munkavégzés a főváros szívében - kiadó iroda Budapest belvárosában

Budapest modernkori látképéhez szervesen hozzátartoznak a hatalmas, új építésű irodaházak. Az ország gazdasági központjaként is funkcionáló városban számos cég rendelkezik telephellyel, ennek megfelelően pedig a kiadó irodákra is egyenletesen nagy a kereslet.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását