2022. május 26. - Fülöp, Evelin

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

15 ember a kutyaviadalok gyanúsítottja

Tizenöt embert gyanúsítanak abban a nyomozásban, amelyet egy nagykőrösi tanyán tartott kutyaviadalok miatt indítottak - ismertette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.

Új rákkutatási eljárás

Az ELKH Szegedi Biológiai Kutatóközpont Horváth Péter által vezetett kutatócsoportja a sejteken belüli rendellenes fehérjeváltozások pontos leírására alkalmas, világviszonylatban is újdonságnak számító, mesterséges intelligenciára épülő ...
Satöbbi:

Az MSZP a szakszervezetek mellett

Segíteni kell a Tungsramból elbocsátandó dolgozóknak! - az MSZP reagálása az ITM nyilatkozatára.

Az osztrákok semlegesek maradnak

Ausztria továbbra is ragaszkodik a katonai semlegességhez, de politikailag szolidaritást vállal az orosz támadás ellen harcoló Ukrajnával - jelentette ki az osztrák külügyminiszter egy szerdai interjúban.

Mivel készül Lázár Chef?

A helyi konyha klasszikus és különleges ízeit és a hagyományos kiskőrösi szlovák rétes elkészítésének titkait május 22-én vasárnap az Országos Rétesfesztiválon ismerheti meg a közönség, ahol közel 2000 szelet rétes fog kisülni.

Stagnál az euróövezet inflációja

A végleges adatok szerint áprilisban az előzetes értéknél kissé alacsonyabb infláció alakult ki az euróövezetben, így az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdai jelentése alapján megmaradt az előző havi, 7,4 százalékos rekordszinten.

Száguld a Frankfurt

Az Eintracht Frankfurt a londoni Chelsea (2018/2019) és a spanyol Villarreal (2020/21) után a harmadik csapat, amely úgy nyerte meg az Európa-ligát, hogy az adott szezonban veretlen maradt - írta a német együttes sikerét követően a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).

Energetikai innovációk jöhetnek

A villamos energiáról szóló törvény idén szeptember 1-jétől lehetővé teszi, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) energetikai szabályozási tesztkörnyezetet működtessen.

Wagner odateszi keményen

A Ring-ciklussal tér vissza a Budapesti Wagner-napok június 9. és 22. között a budapesti Müpába.

Rabszolgatartás Magyarországon

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a gyanú szerint hónapokig dolgoztatott és bántalmazott egy gondnokság alatt álló, hajléktalan férfit - tájékoztatta a a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Ezért olyan népszerűek a nyerőgépes játékok

A nyerőgépes játékok legalább olyan népszerűek, mint a hosszú évszázadok óta közkedvelt kártyajátékok. Habár a nyerőgépek csupán a 20. században jelentek meg a kaszinótermekben, 2022-ben már elképzelhetetlen lenne egy hagyományos vagy éppen egy internetes kaszinó is nélkülük. De miért is nyűgözik le a nyerőgépek a szerencsejátékok iránt szinte egyáltalán nem érdeklődő turistákat ugyanúgy, mint a kaszinózásban rutinos játékoskat? Mutatjuk!
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását