2021. december 2. - Melinda, Vivien

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Megint balhé lesz Ukrajnában?

Oroszország nem zárja ki, hogy Kijev, nyugati segítséggel hadműveletet indít a donbaszi autonóm köztársaságok ellen, a NATO viszont azzal gyanúsítja Oroszországot, hogy Ukrajna elözönlésére készül – jelentette a Magyar Békekör ...

Orbán jövöje a valódi népszavazási tét

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP képviselője, a Facebookon kommentálta, hogy a parlament megszavazta a homofób népszavazás megtartását. Donáth szerint 2022-ben egyetlen valós népszavazás lesz, az pedig arról, hogy Orbán Viktor távozzon ...
Satöbbi:

Az MSZP áfacsökkentést követel

Fidesz miatt lassan luxuscikk lesz a kenyér, de Tállai szerint az emberek nem éreznek semmit az inflációból - állítja az MSZP.

Horvátország és Szlovénia kifelé tart?

Enyhén csökkent az új koronavírussal fertőzöttek és a kórházban kezelt betegek száma az elmúlt egy héten Horvátországban és Szlovéniában - derült ki a válságstábok jelentéséből.

A gazdagok és szokatlan hobbijaik

Mindannyian ismerünk olyan közszereplőket, még ha nem is személyesen, akikben egy közös vonás biztos, hogy van: gazdagok. Gondoljunk csak zenészekre, filmcsillagokra, vezérigazgatókra, különböző hírességekre, és könnyen el tudjuk képzelni fényűző életmódjukat.

Bővült az orosz tőzsde

Folyamatosan nő azoknak a külföldi cégeknek a száma, amelyeknek részvényével kereskedni lehet a moszkvai értéktőzsdén (MOEX).

Nem megy a ping-pong

A nők ugyanezen számához hasonlóan férfi egyesben is elfogytak a magyarok a houstoni egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.

Aranyat is hoztak csillagász diákjaink

Egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a magyar csapat az idei Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpián (IOAA), amelyen 48 ország több száz diákja mérte össze tudását.

Új DiCaprio film jön

Leonardo DiCaprio játssza az MGM filmstúdió készülő filmjében Jim Jonest, az 1978-ban Jonestownban tömeges öngyilkosságot elkövető szekta vezérét.

Hamis ruhákat fogtak

Egy török kamionban 246 millió forint értékben hétezer darab hamis, luxusmárkának feltüntetett ruhadarabot foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópálya komáromi szakaszán - közölte a szervezett bevetési igazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Tárgyat vagy élményt karácsonyra?

Karácsony előtt sokan gondolkodnak azon, vajon mivel is lepjék meg szeretteiket. Bizony a mai világban, ahol szinte elözönlenek minket a tárgyak, nem is könnyű ez a döntés. De mi van, ha túllépünk a tárgyi világon és valami mással próbálkozunk?

A Fidesz választási turizmusa

A tőlünk keletre, az Európai Unión kívül üzemelő zsarnoki rendszerekkel szemben a NER, noha eddig is voltak működésében a választás eredményét módosító becstelen történések, tartózkodni látszott az igazán vaskos választási csalásoktól.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását