2023. november 29. - Taksony

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Megint futnak a Mikulások

Több mint 2000 mikulásra lehet számítani vasárnap a fővárosi Váci utcán a Budapest Sportiroda (BSI) futóversenyén. 

Újra indult a Ganz művek

Újraindult a termelés a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. szolnoki üzemében. A 3,8 millió euró értékű fejlesztés mintegy 50 munkahelyet teremt a vármegyeszékhelyen.
Satöbbi:

Donáth szerint uniós törvényt sért a szuverenitásvédelmi törvény

Donáth Anna az Európai Bizottsághoz fordul, és arra kéri a Bizottságot, hogy vizsgálják ki a parlament előtt lévő “szuverenitásvédelmi törvény” tervezetét.

Megmenekült a belügyminiszter

A szlovák parlament elutasította szerdán a Matus Sutaj Estok belügyminiszter elleni bizalmatlansági indítványt, amelyet az ellenzéki pártok nyújtottak be egyebek mellett azt állítva, hogy a tárcavezető törvényt sértett néhány rendőrségi tisztségviselő szolgálat alóli ideiglenes felfüggesztése során.

Ezért nem zenész alakítja Marleyt a róla szóló filmben

Kingsley Ben-Adir brit színész játssza Bob Marleyt a Bob Marley: One Love című életrajzi filmben. Először sokakat meglepett, hogy a reggae királyát nem zenész alakítja, Reinaldo Marcus Green rendező azonban megindokolta választását.

Javuló hangulat az EU-ban

Javult kissé a gazdasági hangulat novemberben, de még mindig alapvetően pesszimista várakozásokat tükröz az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóság (DG ECFIN) legfrissebb kimutatása alapján.

Új edző a Sopronnál

Gasper Potocnik lett a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron KC vezetőedzője.

A Yettel elindul az 5G-vel

Magyarországon elsőként - és világviszonylatban is az élmezőnyben - elindította az 5G hálózat jelenlegi legfejlettebb  "standalone", önálló 5G technológiáját a Yettel - közölte a vállalat az MTI-vel hétfőn.

Csepregi Éva bélyegen

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt. szerdán Budapesten.

Élete végéig börtönben marad

A "három csapás" jogintézményének alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre azt a férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya, egyben unokahúga ellen - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

A mosóparfümök használata is elmozdulást jelent a fenntarthatóság felé

Napjainkban számos fenntartható mosószer, kozmetikum és parfüm márka van a piacon, amelyek a fogyasztóknak környezetbarát lehetőségek széles választékát kínálják. Ezek a márkák a fenntarthatóság különböző aspektusaira összpontosítanak, beleértve az összetevők beszerzését, a gyártást, a csomagolást és a társadalmi hatást.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását