2022. augusztus 12. - Klára

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Indul az új villamosjárat

Közvetlenül, átszállás nélkül is elérhető ettől a hétvégétől Pesterzsébetről a pesti belváros: augusztus 13-án, szombaton indul a 2B villamosjárat.

Rendben van az OTP

Az egyedi tételeket nem számítva, a háború hatásaival együtt a tavalyihoz hasonló lett az OTP csoport teljesítménye a második negyedévben, ami a bank stabilitását és erejét mutatja - mondta Bencsik László, az OTP Bank Nyrt. ...
Satöbbi:

Törvénytelenül kampányolt a fideszes

A budafoki időközi önkormányzati képviselő-választáson a Fidesz jelöltje mindössze 10 szavazattal, alig 1 százalék különbséggel nyert, miközben a kerület fideszes polgármestere, Karsay Ferenc törvénytelenül, több alkalommal az önkormányzat felületein, a lakosságot egyoldalúan tájékoztatva kampányolt a Fidesz jelöltje mellett.

Így áll a járvány a Földön

Világszerte 565 162 468 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 6 374 247 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai alapján.

A biztosítók és az aszálykár

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) fokozottan ellenőrzi, hogy a mezőgazdasági biztosítók eleget tesznek-e az aszálykárok gyorsított felmérésére és kárkifizetésére vonatkozó kormányzati elvárásnak - közölte az MNB csütörtökön az MTI-vel.

Lovastornász EB lesz

Junior és fiatal lovastornász Európa-bajnokságnak ad otthont Kaposvár, a kontinensviadalra július 27. és 31. között kerül sor a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Pannon Lovasakadémiáján - mondta a felsőoktatási intézmény kaposvári campusának főigazgatója kedden a somogyi megyeszékhelyen.

Tonnákban mérhető a weboldalak karbonlábnyoma

Egy átlagos internetfelhasználó éves szinten 414 kg károsanyag-kibocsátásért felelős. Egy közepes weboldal pedig 60 kg CO2e éves kibocsátással ugyanakkora környezeti lábnyommal jár, mint 4,3 millió SMS vagy napi 63 percnyi TikTok aktivitás.

Gazdag kínálat a Bujtor Filmfesztiválon

A nevezett 147 alkotás közül 104 film került a 13. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába. A közönség nyolcvan filmet nézhet meg augusztus 18-tól 21-ig Balatonszemesen, ahol az alkotókkal is találkozni lehet.

Kórházban támadt a nejére

A bíróság elrendelte a letartóztatását egy férfinak, aki a székesfehérvári kórházban rátámadt válófélben lévő feleségére - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Hogyan vásároljunk láncfűrészt?

Egy jó láncfűrész megléte napjainkban már nem csak egy faiparban dolgozó, egy favágó vagy éppen egy mezőgazdász számára kiemelten fontos. Számos családiház-tulajdonos használja ezt a praktikus eszközt fahasogatásra, fakivágásra vagy éppen az otthoni barkácsoláshoz.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását