2023. november 29. - Taksony

Ezért nem zenész alakítja Marleyt a róla szóló filmben

Kingsley Ben-Adir brit színész játssza Bob Marleyt a Bob Marley: One Love című életrajzi filmben. Először sokakat meglepett, hogy a reggae királyát nem zenész alakítja, Reinaldo Marcus Green rendező azonban megindokolta választását.
További híreink a Sztárhírek rovatban

Ezért lett Ryan Gosling A kaszkadőr főszereplője

A John Wick-széria elindítása után majdhogynem szabad kezet kapott Hollywoodban a film producere és egyik rendezője, John Leitch.

Jön a World Top Model Hungary

Hazánkban első ízben debütál a World Top Model Hungary 2023 modellverseny, a nemzetközi és több mint 50 országot megmozgató versenysorozat jelszava: Tisztelet a Nőknek!
További híreink a Sztárhírek rovatban

Jimmy Kimmel az Oscar-díjon

Jimmy Kimmel lesz a 2024 márciusi Oscar-díjátadó gála házigazdája. A népszerű műsorvezető negyedik alkalommal szórakoztatja majd a ceremónia közönségét - számolt be róla a Variety.com.

Elképesztő rekorddal nyitott az Öt éjjel Freddy Pizzázójában

Az év legjobb nyitó hétvégéjét produkálta horrorkategóriában az Öt éjjel Freddy Pizzázójában, az összbevétel 131 millió dollár (ebből 78 millió került az észak-amerikai mozipénztárakba), és több országban,  pl. nálunk is még csak ezen a héten mutatják be (itthon premier előtt már október 31-től a mozikban!).

Elképesztő elmélet terjed az Argylle, a szuperkémről

Hamarosan új hős vívhat ki magának kultikus rangot a mozikban: jön Argylle, a szuperkém, aki sokban hasonlít James Bondra, ám a megközelítés sokkal viccesebb.

Scorsese szenvedélyesen védi új filmjét

Lassan úgy tűnhet, Martin Scorsese az utóbbi időben nem szeret röviden mesélni, mert előző filmje, Az ír 3 óra 29 percesre sikeredett, az új nagy opusz, a Megfojtott virágok pedig alig rövidebb ennél, 3 óra 26 perces. Szemrehányóan meg is kérdezték az Oscar-díjas rendezőt, nem gondolja-e, hogy ilyen hosszú filmekkel túl nagy próbatétel elé állítja a közönséget.

DiCaprio az oka, hogy Scorsese új filmje egészen más lett, mint aminek indult

A Megfojtott virágok című új Scorsese-film eredetileg főleg arról szólt volna, hogy egy FBI-ügynök hogyan deríti fel a múlt század húszas éveinek hírhedt oklahomai gyilkosságsorozatát, melynek áldozatai az őslakos oszázs törzs tagjai voltak, akiknek azért kellett meghalniuk, mert földjük olajat rejtett.

Taylor Swift tarolt: az év előadójának választották

Mindent lesöpört Taylor Swift az MTV VMA gáláján: összes kilenc szobrot szavaztak meg számára rajongói. A nagyszabású eseményről a házigazda szerepét betöltő Nicki Minaj, valamint Shakira, Lana Del Rey, a Måneskin és Olivia Rodrigo sem tér haza üres kézzel.

Spielberg nyomdokain halad az új fantasy, a Képzeletbeli barátok

Rendkívül személyes filmet rendez John Krasinski (Hang nélkül 1-2., A hivatal), évek óta a szívügyének tekinti a projektet. A Képzeletbeli barátok főhőse egy kislány (Cailey Fleming), aki hirtelen különös képesség birtokába jut: látja mindenki képzeletbeli barátját, azt a különös vagy még annál is különösebb lényt, akit gyerekkorában maga mellé képzelt – aztán elveszített.

EU-vizsgálat indul az akkugyár ügyében

Jávor Benedek panasza nyomán elindította az Európai Bizottság a debreceni CATL-akkumulátorgyár engedélyével kapcsolatos vizsgálatot.

Alföldi Róbert, Stohl András, Liptai Claudia és Curtis adják először a napjukat

Augusztus 28-án, hétfőn indul Geszti Péter rendhagyó cross-platform műsora, az Adom a napom. A magyar fejlesztésű formátumban napközben a meghívott hírességek életét követhetjük nyomon a www.adomanapom.hu oldalon, majd 20 órától a vendégek Geszti Péterrel ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit élőben láthatunk a VIASAT3-on.

Stratovarius és Sonata Arctica: a power metal titánok

23 év után újra együtt járja be Európát a Stratovarius és a Sonata Arctica. 2000-ben Tony Kakko csapata előzenekarként játszott Timo Kotipelto már akkor is legendás együttese oldalán, most pedig co-headlinerként szerepel a két finn power metal zenekar, méghozzá az Induction felvezetése után. A budapesti Barba Negrában november 1-én lépnek színpadra.

Nolan: Nem robbantottam igazi atombombát

Christopher Nolan, az Oppenheimer című szuperprodukió rendezője hízelgőnek tartja azt a gyorsan elterjedt hírt, hogy az atombomba atyjáról szóló filmjében igazi nukleáris fegyvert robbantott fel a nagyobb hitelesség kedvéért, de azért szerinte kicsit ijesztő lenne, ha tényleg így történt volna.

Ekkora összegre rúg Tom Cruise biztosítása a kaszkadőrmutatványok miatt

Tom Cruise egyik védjegye, hogy saját maga hajtja végre filmjei kaszkadőrmutatványait, amelyek produkcióról produkcióra egyre vakmerőbbek. A stúdiófőnökök kezdetben a hajukat tépték, hiszen az egész film létét veszélybe sodorhatja, ha a sztár megsérül, netán életét veszti forgatás közben.
Még mindig hírek
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását