2024. július 27. - Olga, Liliána

A papír ragasztószalagokban rejlő lehetőségek

A mindennapokban számos olyan tárgy vesz körül minket, amiket sokszor észre sem veszünk, mert jelentéktelennek tűnnek. A fontosságukat csak akkor érezzük, amikor szükségünk lenne rájuk, de nincsenek kéznél.
2024. május 28. kedd 07:12 - HírExtra

Ezek közé tartozik többek között a papír ragasztószalag is, aminek az alapvető funkciója az, hogy megbízható rögzítést biztosítson. Például akkor, amikor költözünk és be kell dobozolnunk a holminkat vagy amikor csomagot szeretnénk feladni és le kell zárnunk a dobozt.

Papír ragasztószalag, ami megfelelő ellenálló képességgel rendelkezik és gyorsan, kényelmesen használható – ha pontosan erre a termékre van szükségünk, akkor csak annyit kell tennünk, hogy felkeressük a Webmaxx honlapját, itt ugyanis akár nagy mennyiségben is le tudjuk adni rá a rendelésünket.

Miért érdemes papír ragasztószalagokat használni?

Amikor a dobozok rögzítését kell megoldanunk, akkor nagyon fontos, hogy ezt olyan módon végezzük, hogy kellően tartós legyen az eredmény. Ezt az igényt a papír ragasztószalagok maximálisan ki tudják elégíteni, ugyanis nem kell tartanunk attól, hogy elenged a ragasztó, a csomag tartalma pedig kiborul.

Mivel teljes mértékben papírból készülnek, ezért 100%-ban újrafelhasználhatók, miután már nincs szükségünk rájuk. A PP, illetve a PVC alapanyagú változatokkal ellentétben tehát környezetbarát megoldást kínálnak.

A hátoldalukra jellemzően akril vizes bázisú ragasztó kerül, ami normál és magas hőmérsékleti tartományban is kellő tartást, tapadást biztosít. Ennek köszönhető, hogy a ragasztószalagok eltávolítása csak roncsolással lehetséges.

Milyen célokra használhatóak?

Alapvetően a papír ragasztószalagoknak az a funkciójuk, hogy le tudjuk zárni velük a csomagjainkat, hogy ezáltal kellő védelmet biztosítsunk a benne lévő tárgyaknak. Ha csomagküldő szolgáltatást veszünk igénybe, akkor ez nemcsak egy lehetőség, hanem kötelező feladat. A csomagunkat ugyanis nem fogják elszállítani, ha nincsenek lezárva.

Amennyiben van egy cégünk vagy vállalkozásunk, akkor ezek a ragasztószalagok reklámhordozóként is funkcionálhatnak. Ehhez rá kell nyomtatnunk a brandnevet, esetleg mottót, de akár a logó is rájuk kerülhet.

Mit kell tudni a tárolásukról?

A papír ragasztószalagokat minden esetben száraz, nedvességtől és erős fénytől mentes helyen kell tárolnunk szobahőmérsékleten, azaz kb. 15 és 20 Celsius-fok közötti tartományban.

Nem vitás, hogy számos olyan helyzet adódik a mindennapokban, amikor meg kell oldani a dobozok leragasztását, hogy azokat utána biztonságosan el lehessen szállítani. Erre a célra kínálnak hatékony megoldást a papír ragasztószalagok, amik az alapvető funkciójukon túl még akár a brandépítésben is hasznosak lehetnek.

Ha azt szeretnénk, hogy támogassák a marketingünket, akkor csak arról kell gondoskodni, hogy szerepeljen rajtuk a cég neve, logója. A nyomtatáshoz bátran vegyük fel a kapcsolatot a Webmaxx szakértőivel, készségesen segítenek megvalósítani az elképzeléseinket!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását