2024. június 23. - Zoltán

Ilyen karaktert játszik Denzel Washington a Gladiátor II-ben

Egyre több információ kerül napvilágra a Gladiátor II-ről, bár a történet részleteit illetően még mindig nagy a homály. Azt tudni lehet, hogy a főhős az immár felnőtt Lucius Verus (Paul Mescal), Commodus császár unokaöccse, a főgonosz pedig Caracalla császár (Joseph Quinn), aki a valóságban is a Római Birodalom történetének egyik legsötétebb zsarnoka volt.
2024. május 30. csütörtök 14:51 - HírExtra

Visszatér ez első részből Lucius, édesanyja, Lucilla is (Connie Nielsen). Talán a legnagyobb érdeklődés az új fontos karaktert övezi, akit Denzel Washington formál meg. Pár dolog kiderült már róla. Felszabadított gladiátor, aki különleges harci tudásának köszönhetően emelkedhetett ki a rabszolgák közül. Később azonban nem a korabeli szórakoztatóiparban csinált karriert, vagyis nem nyitott gladiátoriskolát, amely harcosokat készít fel az arénában való szereplésre. Ennél sokkal magasabbra küzdötte fel magát: nagypályás fegyverkereskedő lett. 

A birodalom hatalma csúcsán van, de újabb és újabb háborúkat folytat a határain, ezért nagy szükség van katapultokra és más ostromgépekre, és Washington karaktere ebben a virágzó bizniszben érdekelt. Mivel a hadsereg számára megkerülhetetlen figura, a karakter hatalma vetekszik a szenátorokéval, s ennek megfelelően ambiciózus politikai terveket szövöget. 

Ennél többet nem nagyon lehet tudni, de egyes rajongók szerint Washington ezúttal a „titokzatos cselszövő” karaktertípust testesítheti meg, akinek nem teljesen világosak a szándékai azon kívül, hogy a mérleg nyelve akar lenni a nagyok játszmájában.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását