2021. február 27. - Ákos, Bátor

Háziorvosok és polgármesterek meghallgatásával folytatja munkáját a Covid 2021 Vizsgálóbizottság

Pénteken folytatja munkáját az ellenzéki pártszövetség képviselői által megalakított Covid 2021 Vizsgálóbizottság.
További híreink a Belföld rovatban

Orbán a határon akar szigorítani

A határoknál mindenképpen szigorításokra van szükség a koronavírus-járvány erőteljes felfutása miatt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Aggasztóak a friss adatok

Meghalt 123, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4668 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.
További híreink a Belföld rovatban

2021 elején a háziorvosi praxisok 10%-a betöltetlen Magyarországon

A 2021. február elsejei adatok szerint 609 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, összesen 458 településen. A 609 praxisból 16 közel 15 éve, 59 több mint 10 éve, 157 pedig több mint 5 éve betöltetlen.

Tele van valótlansággal a Fidesz-média

A Fővárosi Törvényszéktől kapott összesítés szerint összesen 57 sajtó-helyreigazítási pert vesztettek tavaly a Fidesz-közeli médiatermékek. A rekorder az Origo 20 elmarasztaló ítélettel, a második helyen pedig a Pesti Srácok áll 15 elbukott perrel - írja az Átlátszó.

Húszezren vettek támogatott autót

Eddig húszezer család vásárolhatott legalább hétüléses autót a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

Itt a harmadik hullám

Meghalt 48, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2623 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Megugrott a fertőzés

Meghalt 104, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2853 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Az ellenzék az adatgyűjtésre figyelmeztet

Hiába sújtja Magyarországot régóta nem látott világjárvány, a kormány a védőoltásra való regisztrációban is az adatgyűjtési lehetőséget látja, és azt a választási felkészülésük részévé tették: a most induló, nyitásról szóló online konzultáció is ugyanazon az internetes felületen - a vakcinainfo.gov.hu honlapon - zajlik majd, mint ahol a védőoltásra lehet jelentkezni.

Visszaesett a fertőzésszám

Meghalt 85, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 823 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Megint pert vesztett a kormánypárti média

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) segítségével fordultak bírósághoz a túlóratörvény elleni tüntetés civil közreműködői, akikről hazugságokat állított a kormánypropaganda.

Hadházy Ákos a Momentum politkusa lesz

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke hétfőn bejelentette, hogy Hadházy Ákos, jelenleg független országgyűlési képviselő a Momentum színeiben indul a 2022-es választásokon és az azt megelőző előválasztáson, méghozzá Budapest 8-as választókerületében, Zuglóban.

Orbán a kínai vakcinával Húsvétig számol

Ha a kínai vakcinával is elkezdődhet az oltás, akkor húsvétig minden eddig regisztráltat be lehet oltani a koronavírus ellen - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ellenzéki vizsgálóbizottság a járványról

Pénteken 10.30-kor megkezdi munkáját az ellenzéki pártszövetség képviselői által megalakított Covid 2021 Vizsgálóbizottság. A testület célja, hogy képet adjon az Orbán-kormány koronavírus-járványban mutatott teljesítményéről, és átfogó jelentéssel járuljon hozzá a jövőbeli kihívások kezeléséhez.

MSZP: A kisnyugdíjas kapja a legkevesebbet

A Fidesz a kispénzűeknek adja a legkevesebb 53. heti nyugdíjat! Az MSZP egyenlő összegű juttatást javasol, amivel a nyugdíjasok 70 százaléka jobban járna - írja közleményében Korózs Lajos.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását