2020. november 30. - András, Andor

Jóval hatezer felett a fertőzésszám

Meghalt 115, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6360 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.
További híreink a Belföld rovatban

Fekete-Győr: be kell oltatni magunkat!

“Az év végét rengeteg haláleset és egyre növekvő munkanélküliség árnyékolja be, a kormány elkésett, kapkodó lépései miatt pedig százezreknél köszönt be Fekete Karácsony. De vannak reménykeltő hírek is: több, már tesztelt vakcina is ...

Orbánról nyilatkoztak az EU-képviselők

"Európa most nem engedhet meg magának olyan hibát, ami könnyedén az Európai Unió széteséséhez vezethet. Az öreg kontinens több alkalommal olyan hibát követett el, amelynek évtizedekig tartó súlyos következményekkel fizette meg az árát" - ...
További híreink a Belföld rovatban

Újabb pert vesztett a közmédia - hazugság állításáért

Jakab Péter, a jobbikos politikus pert nyert a közmédiával szemben.

Bedőlhetnek az önkormányzatok

Számos polgármester szerint a teljes önkormányzati rendszer "bedőlne", ha részben vagy egészében elvonnák tőlük az adóbevételeiket - mondta az LMP frakcióvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Keresztes László Lóránt hangsúlyozta: pártja mindent megtesz ennek megakadályozásáért, ezért az LMP országgyűlési határozati javaslatot nyújt be az önkormányzatok érdekében.

Pici csökkenés a fertőzésben

Meghalt 91, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3334 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Javaslatok a külföldiek karácsonyának megszervezéséhez

November 20-a van, nem sokkal több, mint egy hónap van hátra az ünnepekig, a kormány azonban homályban tartja, mit tervez, így a külföldön élük nagy bizonytalanságban vannak. A Momentum javaslatai az ügy megoldására.

Orbán vagyona a Szent Korona alá kerül?

Szabó Tímea izgalmas tövényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek. Csak hogy ne legyen töbé kérdés, legyen az Alaptörvény része: „Orbán Viktor strómanjai és házi oligarchái vagyona a Szent Korona oltalma alá helyeztetik.”

MSZP: ne a kaszinós haverokat támogassák!

Fidesz a milliárdos kaszinós haverok támogatása helyett az emberek megélhetésének biztosításával foglalkozzon! - írja szerdai közleményében Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP politikusa.

Ellenzéki felhívás az Unió vezetéséhez

Az Ellenzéki Szövetség szerdán felhívást intézett az Európai Tanács elnökéhez, az Európai Bizottság elnökéhez és a Tanács soros elnökségéhez.

Orbán egypártrendszert akar?

Antidemokratikus és teljességgel átláthatatlan az a folyamat, amelynek során megalkották és benyújtották a választási törvény módosításáról szóló javaslatot – állapítja meg elemzésében a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ).

A Jobbik vizsgálatot akar a kiszivárgott felvétel miatt

Brenner Koloman, jobbikos politikus szerint a Fidesz médiamanipulációja, hogy alulinfirmáltságban tartsa a lakosságot, a hangfelvétel pedig leleplezte mindezt.

Újra ötezer fölött az új esetek száma

Meghalt 91, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 5203 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

A magyarországi korrupció egyre cikibb

Összességében nem kielégítő – így foglalja össze a friss GRECO-jelentés, hogyan (nem) felelnek meg a magyarországi korrupcióellenes előírások azoknak az ajánlásoknak, amelyeket a szervezet még 2015-ben fogalmazott meg - írja a hvg.hu. Az elmúlt két évben szinte semmilyen előrehaladás nem volt a javaslatok teljesítésében.

Hol van a pénz a kórházakból?

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház főigazgatója a XX. kerület polgármesterének írt levelében - bár a kórházak állami fenntartásúak - az önkormányzattól kér segítséget, hogy defibrillátort, mobil ultrahang készüléket és izolációs betegszállító ágyat vásárolhassanak, ugyanis erre saját forrásuk nincs, eszközbeszerzési keretük kimerült.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását