2021. szeptember 21. - Máté, Mirella

MSZP: csökkenteni kell az élelmiszer áfát!

A Fidesz miatt luxusnak számít a zöldségfogyasztás – csökkenteni kell az élelmiszerek áfáját - írja közleményében Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője, a Népjóléti Bizottság elnöke.
További híreink a Belföld rovatban

A Pegazus-ügyet vizsgálná az ellenzék

Egyértelmű cáfolatot várnak a kormánytól és vizsgálatot kezdeményeznek a Nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjai.

Növekszik az esetszám

Négy beteg meghalt és újabb 458 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön, kiemelve: eddig 5 850 887 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 558 919-en a második, 565 ezren ...
További híreink a Belföld rovatban

A Fejér Megyei Hírlapot nem érdekli a bírósági ítélet

Pénzbírságot szabott ki a bíróság a hazug Fejér Megyei Hírlappal szemben - írja közleményében a Jobbik.

MSZP: ez ellentmond a józan észnek

Miért lazít a kormány a karantén és a kontaktkutatás szabályain, miközben meg akarja hosszabbítani a veszélyhelyzetet? - kérdezi közleményében Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője.

A Momentumot érdekli az V.kerületi esetleges mutyi

Mint az a 24.hu cikke alapján napvilágot látott, Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület fideszes polgármestere, Rogán Antal utódja a vagyonnyilatkozatából visszakövethetetlen módon lett bakonyi ingatlanmágnássá.

Korszerűtlenek az otthonaink

A Fidesz a lakáskorszerűsítés terén is cserben hagyta a családokat - írja közleményében az MSZP.

Lassan növekszik a fertőzöttek száma

Hat beteg meghalt és újabb 323 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken, kiemelve: eddig 5 834 961 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 541 598-an a második, 487 000-en pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Az MSZP betámadja az ideológiai képzés ötletét

A Fidesz úgy gondolja, hogy ideológiai képzéssel lehet megújítani az oktatást Magyarországon - írja közleményében az MSZP.

Megint elvesztett egy pert a Fidesz-média

Újabb jobbikos politikusok nyertek első fokon pereket a Fidesz hazug médiagépezete ellen -írja közleményében a Jobbik.

A Fidelitas áll a lejárató kampány mögött?

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel helyi Facebook oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla. A Fidelitas elnöke is benne van?

Mi a helyzet a lélegeztetőgépekkel?

Az EMMI-nek nincs információja az életveszélyes lélegeztetőgépekről; a külügy továbbra is üzletelne a maláj szélhámossal - írja közleményében a Momentum.

Az MSZP minimálbér növelést javasol

Az MSZP javaslatával úgy növekedne a minimálbér, hogy az semmilyen kiadást nem jelentene a kis- és középvállalkozások számára - írja közleményében a párt.

A Századvég szerint Orbán népszerűbb mint Karácsony

Orbán Viktor kormányfőt a magyar felnőtt lakosság 54 százaléka látná szívesen miniszterelnöki pozícióban, Karácsony Gergelyt 34 százalék - derült ki a Századvég Alapítvány legújabb elemzéséből, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

MSZP: hazug kampányra költ a Fidesz

A Fidesz 130 milliót költ egy hazug kampányra – Orbán kijelölte a legesélyesebb kihívóját - írja Közleményében Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását