2021. június 23. - Zoltán

91 újabb eset

Meghalt 8 beteg, és újabb 91 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán, kiemelve: eddig 5 431 713 embert oltottak be Magyarországon, közülük 4 619 877-en már a második adag vakcinát is ...
További híreink a Belföld rovatban

Közös uniós hadsereg kell

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje a francia parlamentbe is meghívást kapott, ahol az En Marche parlamenti képviselőjével, Pieyre-Alexandre Anglade-dal egyeztetett. 

Rengeteg szemét gyűlt össze

Az Agrárminisztérium (AM) irányításával működő állami erdőgazdaságok 2021. május végéig összesen 12 577 köbméter - négy és fél versenymedencének megfelelő - hulladékot gyűjtöttek össze és szállítottak el az erdőkből a "Tisztítsuk meg az ...
További híreink a Belföld rovatban

MSZP: adómentes minimálbért!

Nemzeti konzultáció nélkül is növelni lehet a legalacsonyabb béreket – legyen adómentes a minimálbér! - szólítja fel a kormmányt az MSZP.

"Egy gonosz rendszerrel nincs alku"

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje arra szólította fel az előválasztás miniszterelnök-jelöltjeit és pártjaikat, hogy bojkottálják az orosz mintájú melegellenes törvényről szóló keddi parlamenti szavazást. 

"Amit szeretsz, azt nem lopod szét"

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Vadász Gábor, a Momentum szakpolitikusa, Facebook-videóban mutatták be pártjuk labdarúgáspoltikai programját. A videó részben a rendszerszintű lopás szimbólumánál, a felcsúti stadion mellett, sőt, biztonsági őrök hiányában részben a stadionon belül készült.

A fideszesek a felszámolói piacot is lenyúlták?

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és KorrupcióVadász munkacsoportjának vezetője, “A koronavírus vámszedői” című Facebook videósorozatban mutatja be, hogy hogyan nyerészkednek a fideszes oligarchák a felszámolói piacon.

Új adószabályokat fogadtak el

 A képviselők 120 igen szavazattal, 60 ellenvokssal szavazták meg a jogszabálycsomagot, amellyel a kormány célja a gazdaság újraindítása.

Most a TV2 ellen nyert pert a Jobbik

Tovább növelte a Fidesz-média hazugságai miatt megnyert sajtóperek immáron több százas számát a Jobbik. A törvényekre fittyet hányó fideszes szócső ellen most végrehajtást is indítunk - áll a párt közleményében.

MSZP: Legyen adómentes a minimálbér!

Ha Orbán Viktor igazat mondott volna és valóban tudná, hogyan viseli meg a válság a bérből és fizetésből élő embereket, akkor nem lenne kérdéses az évközi minimálbér-emelés ügye - állítja közleményében az MSZP.

Súlyos korrupció lehet a Mátrai erőmű körül

2020-ban közel 43 milliárd veszteséget termelt a Mátrai Erőmű. Ezzel kapcsolatban Ilyés Márton, a Momentum gazdaságpolitikusa több észrevétellel is élt.

Párbeszéd: Szégyentelenül szórja az adófizetők pénzét az Orbán-kormány

A kormány garasoskodik, ha a válság miatt bajba kerületeknek támogatást kell adni, de tízmilliárdok folynak el az Orbán-kormány rossz döntései miatt - írja közleményében Burány Sándor, a Párbeszéd politikusa.

Az ellenzék lép a közvagyon kimentése ellen

Az ellenzéki szövetség tagjai szerdán az Alkotmánybírósághoz fordulnak, hogy az semmisítse meg a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló törvényt, és vessen gátat az ország kifosztásának. 

Vegzálják a Momentumos fiatalokat

A politikai véleménynyilvánítás szabad, nem fognak minket ilyen eljárásokkal megfélemlíteni! - írja közleményében a Momentum annak kapcsán, hogy aktivistáikat vegzálja a hatalom.

A honvédség segíti a vidéki oltásokat

A Magyar Honvédség a lehető legközelebb hozta az oltás lehetőségét a kistelepüléseken élőknek - mondta a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal vezetője kedden az Ásotthalomra érkező honvédségi oltóbusznál újságíróknak.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását