2021. december 2. - Melinda, Vivien

Az MSZP áfacsökkentést követel

Fidesz miatt lassan luxuscikk lesz a kenyér, de Tállai szerint az emberek nem éreznek semmit az inflációból - állítja az MSZP.
További híreink a Belföld rovatban

Orbán jövöje a valódi népszavazási tét

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP képviselője, a Facebookon kommentálta, hogy a parlament megszavazta a homofób népszavazás megtartását. Donáth szerint 2022-ben egyetlen valós népszavazás lesz, az pedig arról, hogy Orbán Viktor távozzon ...

Nagyon sok az új fertőzött

Meghalt 195, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6390 koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte kedden a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 6 126 420 embert oltottak be, közülük 5 842 885-en a második, 2 515 398-an ...
További híreink a Belföld rovatban

Milliárdok tűntek el?

Hadházy Ákos felderítése nyomán a hvg.hu is alaposan utánajárt az EU-Fire Kft nek adott és aztán eltűnt milliárdoknak. Így működik a NER, így bánnak az adófizetők pénzével.

Villamossal Szegedre

Elindult a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-train, az első utasokat szállító, menetrend szerinti szerelvény hétfőn fél négykor gördült ki a vásárhelyi nagyállomásról.

Még nincs itt az omikron

Magyarországon a jelenlévő mintákban még nem detektálta a koronavírus új változatát, az úgynevezett omikron variánst a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) - közölte a Magyar Nemzet megkeresésére az NNK sajtóhivatala.

Ellenzék: Kövérnek távoznia kell!

Kövér László a legsötétebb diktatúrákat idéző módon uszít az egységes ellenzék ellen és gyakorol politikai nyomást titkosszolgálati vezetőkre a Direkt36 által szombaton publikált, 2020 február végén készült hangfelvételen - írja közleményében az ellenzéki szövetség.

Momentum: Demeter Szilárdot le kell váltani

Szabó Szabolcs, független országgyűlési képviselő és a Momentum összellenzéki, csepeli képviselőjelöltje, a közösségi oldalán számolt be arról, hogy írásban is megkérdezte Kásler Miklóst mit gondol Demeter Szilárd szégyenteljes kijelentéseiről.

Jövő héten is marad az oltási akció

Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken reggel.

Harc az illegális szemétlerakók ellen

Idén 72 millió forintot fordított illegális szemétlerakók felszámolására a szekszárdi önkormányzat, amely újabb, 6,2 millió forintos támogatást nyert el az Innovációs és Technológiai Minisztérium pályázatán hulladéklerakók megszüntetésére - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

Fekete-Győr megint nyert Lőrinccel szemben

Fekete-Győr András, a Momentum alapítója és listavezetője, a közösségi oldalán számolt be arról, hogy immár harmadjára is pert nyert Mészáros Lőrinccel szemben.

MSZP: töröljék el a regisztrációt!

Az MSZP követeli, hogy regisztráció nélkül oltsanak tovább! Ha így többen veszik fel az oltást, miért nem ezt csinálja a Fidesz? - írja közleményében az ellenzéki párt.

Nagyon költekezik a kormány

Az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszerének bevételei 1730,2 milliárd forinttal, 9,5 százalékkal nőttek az idei év első tíz hónapjában az előző év azonos időszakához képest, a kiadások 2048,2 milliárd forinttal, 9,8 százalékkal  voltak magasabbak.

Ma is sokan betegedtek meg

Meghalt 171, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6518 koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte kedden a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 6 043 116 embert oltottak be, közülük 5 801 593-an a második, 1 939 582-en pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Dübörög a vírus

Meghalt 392, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 27 209 koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte hétvégi összesítőjében a koronavirus.gov.hu hétfőn, kiemelve: eddig 6 024 568 embert oltottak be, közülük 5 794 499-en a második, 1 millió 834 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását