2022. december 2. - Melinda, Vivien

Így kapnak jutamat a tankerületi vezetők

Tóth Endre ma reggel újabb tankerületi vezetők jutalmait hozta nyilvánosságra a Facebook-oldalán. Most azoknak a tankerületi igazgatóknak a tavalyi motivációs elismerését írta meg, akik korábban a Fideszben politizáltak, illetve ...
További híreink a Belföld rovatban

Jobbik: Orbán befagyasztotta az uniós pénzeket

Kommunista sikerek: Orbán pár terméken túl befagyasztotta az uniós pénzeket is - írja közleményének címében a Jobbik, utalva az EU-s pénzek befagyasztásának hírére.

Egy felelős kormány ilyenkor lemondana

Az Európai Bizottság 3000 milliárd forintnyi forrást zárolt Magyarországtól, mivel az Orbán-kormány képtelen volt teljesíteni a minimális elvárásokat. Így tovább csúsznak a hazánknak szánt uniós források.
További híreink a Belföld rovatban

Elkezdődött a Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása

Célegyenesbe fordult a Blaha Lujza tér felújítása: a szerződés szerinti határidőnek megfelelően, november 29-én, kedden elkezdődött a műszaki átadás-átvétel.

MSZP: Elszólta magát a kormány a bezárt postákról?

Dr. Fónagy János levelében elszólta magát a postabezárásokkal kapcsolatban - írja Tóth Bertalan az MSZP frakcióvezetője.

MSZP: Orbán megbízhatatlan

Orbán Viktor ismét a politikai megbízhatatlanságáról tett tanúbizonyságot azzal, hogy a pár nappal ezelőtti madridi NATO parlamenti közgyűlésen bejelentett december 7-e helyett a V4-ek pozsonyi csúcstalálkozóján már arról beszélt, hogy csak jövőre veszi napirendre az Országgyűlés Svédország és Finnország NATO-csatlakozásának kérdését - állítja az MSZP.

Kössük a pedagógusbéreket Matolcsy fizetéséhez!

A Fidesz-kormány a gazdasági válság kellős közepén akarja Matolcsy György fizetését havi 6,2 millió forintra emelni. Ez egy kezdő pedagógus bérének hússzorosa! Az MSZP azt javasolja, a pedagógusok fizetése is legyen a jegybankelnökéhez kötve, így márciustól már 600 ezret vihetnének haza.

Momentum: Orbán hergel és uszít

"Orbán Viktor téved, hergel és uszít, amikor úgy fogalmaz, hogy  a szankció lépés a háború felé. Az uniós szankciók Oroszország nyílt agressziójával és háborús bűneivel szembeni lépések" - írja a Momentum Orbán reggeli kijelentései kapcsán.

Jogtalan volt, amit az MTA-val tettek

Alkotmánybíróság: Sérti a tulajdonhoz való jogot az, ahogyan elvették az MTA-tól a kutatóhálózatát.

Jobbik: zavar az erőben!

A Jobbik Palkovics László lemondása kapcsán közleményben jelzi, hogy zavar van a kormányban.

Az MSZP Andor Lászlót javasolja

Az MSZP Dr. Andor Lászlót, Magyarország korábbi európai uniós biztosát, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatótanácsának korábbi tagját javasolja az MNB felügyelőbizottsága tagjának.

Több magaspadlós autóbusztípustól is búcsúzik Budapest

Kis lépést jelent az utasok, de nagy ugrást a közösségi közlekedés számára: hamarosan csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek majd Budapest utcáin. A BKV így lezár egy korszakot, amelyre – noha örömteli változásról és hatalmas előre lepésről van szó – sok közlekedésért rajongó nosztalgiával emlékszik majd vissza.

MSZP: Orbán magára hagyta az embereket

Pusztít Orbán megszorító politikája: a magyarok 69 százaléka nem érzi magát anyagi biztonságban - írja hétfői közleményében az MSZP.

A Napelem Napkollektor Szövetség peticiója

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a MANAP Iparági Egyesülettel közösen, a Magyar Mérnöki Kamarával történt egyeztetések alapján készített petíciót nyújt be a Kormány 413/2022. (X. 26.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején a háztartási méretű kiserőművek közcélú hálózatba történő feltáplálásának kérdéseiről 2022. október 27-én életbe lépő rendeletével kapcsolatban.

A Pesti Srácok első fokon pert vesztett

Első fokon pert nyert Bedő Dávid, a Momentum parlamenti frakcióvezető-helyettese, a Pesti Srácok nevezetű propaganda lappal szemben, mivel hamisan állították azt, hogy a Momentum politikusa országgyűlési képviselőként is felveszi az önkormányzati tiszteletdíját.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását