2020. január 25. - Pál

A korrupciót hivatalosan leplezik?

A végrehajtó nem tudja megnyitni a pendrive-ot, így továbbra sem tudni, mire költötték a tao-támogatást a felcsúti fociakadémián, pedig a DK jogerősen pert nyert, így át kell adni az adatokat - írja a 444.hu.
További híreink a Belföld rovatban

Mi történik a Mátrai Erőműnél?

Az MSZP szerint egyre zavarosabbá válik a Mátrai Erőmű körüli kormányzati magyarázkodás.

Tárgyalnak a béremelésről

Folytatódtak a tárgyalások az egészségügyi béremelésekről - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.
További híreink a Belföld rovatban

Megint egy új államtitkár

Kisfaludy László lett a köznevelésért felelős helyettes államtitkár - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Szijjártó rózsaszín világa

Tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedést tekintve az európai uniós tagállamok között - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter hétfőn Hongkongban az Ázsiai Pénzügyi Fórumon elmondott beszédében.

Szmogriadó Budapesten

Elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten Karácsony Gergely főpolgármester, miután a szálló por légszennyezettségi szintje január 8-án és 9-én is három mérőponton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket - közölte a Főpolgármesteri Hivatal péntekre virradó éjszaka az MTI-vel.

Újra polgármester-választás

A tavaly októberben újraválasztott településvezető lemondása miatt márciusban ismét polgármester-választást tartanak a Zala megyei Dobriban.

Brexit: 2,5 millió letelepedett státusz

A brit belügyminisztérium kedden ismertetett friss adatai szerint meghaladta a 2,5 milliót azoknak a külföldi EU-állampolgároknak a száma, akik letelepedett státusért folyamodtak a brit hatóságokhoz. A magyarok közül eddig több mint 75 ezren kértek tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt.

Most Burányra szállt rá a Fidesz?

A Fidesz az elmúlt napokban folyamatosan hazugságokkal rágalmazza Burány Sándort, a Párbeszéd frakció tagját. Úgy tűnik, munkába álltak Putyin álhírgyártói, mert a Fidesz most már ebben az oroszos formában kommunikál - írja közleményében a Párbeszéd.

Így teszik a klímavédelmet is politikává

A klímavédelem fontos, de nem lehet az emberekkel megfizettetni - mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este.

M1 szakértő: ez is jó felé megy

Mérséklődnek a társadalmi különbségek Magyarországon, a szegénység folyamatosan csökken, és Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján tovább nőtt az életszínvonal - mondta Lakner Zoltán Lehel, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem adjunktusa, szociológus csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A Jobbik nekimegy a szájzár-tövénynek

A Jobbik minden jogi és jogon kívüli eszközt ki fog használni, hogy megállítsa a szájzár-törvény hatálybalépését - írja közleményében a Jobbik.

Szita Károly marad

Ismét Szita Károlyt, Kaposvár polgármesterét választották a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) elnökévé - közölte a kaposvári polgármesteri hivatal az MTI-vel.

M1: az ellenzék csak rosszat csinál

Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője úgy látja, hogy az Országgyűlés az ellenzéki botránypolitizálás legfőbb terepe lett. Az M1 ezzel az anyaggal szinte azt sugallja: nincs is szükség ellenzékre.

A fogyatékossággal élökért tesz a Párbeszéd

A Párbeszéd határozati javaslatot nyújt be a parlamentnek a fogyatékossággal élő emberek érdekében - jelentette be a párt frakcióvezetője kedden sajtótájékoztatón.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását