2020. augusztus 5. - Krisztina

Momentum: a Balaton nem magántenger!

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője és Elekes István, Cserszegtomaj momentumos polgármestere közösen jelentkeztek be élőben a keszthelyi Balaton-partról.
További híreink a Belföld rovatban

Tizenegy új koronavírusos Magyarországon

Elhunyt egy idős, krónikus beteg, és tizeneggyel, 4564-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

Frissítés a Simonka Györgyről közölt Párbeszédes feljelentéshez

Simonka György a napokban eljuttatta szerkesztőségünkhöz helyreigazítási kérelmét, mikor a HírExtra közölte a Tordai Bence, a Párbeszéd politikusának nyilatkoztatát, melyben feljelentést tesz a fideszes politikus ellen.
További híreink a Belföld rovatban

Helyreigazítás

Helyreigazítás.

Balhé a lélegeztetőgépek körül

Szlovéniában botrány robbant ki abból, hogy a kormány kétes cégeken keresztül olyan túlárazott lélegeztetőgépeket szerzett be, amelyek nem voltak alkalmasak a koronavírusos betegek ellátására. Az egyik ilyen céggel pedig az Orbán-kormány is üzletelt és egy szlovén oknyomozó újság kutatása szerint még a szlovén áraknál is jóval drágábban vásárolt tőlük.

A csepeli gerincút ne politikai ügy legyen

A csepeli gerincút a kerület legfontosabb infrastrukturális beruházása, nem lehet belőle pártpolitikai ügyet csinálni - jelentette ki Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP), Csepel polgármestere hétfőn a Facebook-on közzétett videójában.

Mindenki a Momentum ellen?

Pénteken a gödi testület Fidesz-DK-LMP-Jobbik koalíciója megszavazta, hogy induljon fegyelmi eljárás Balogh Csaba momentumos polgármester ellen, valamint tisztségét 30 napra függesszék fel.

Az MTI nem a Jobbik kedvence

Ismét megtagadta a függetlenségét és kiegyensúlyozottságát jó ideje elveszítő távirati iroda a Jobbik közleményének közzétételét, amely a propagandasajtó sajtóper-vesztéseiről szólt.

Így megy ez: mutyit tárt fel, rabosították

Rabosították Paróczai Anikót a kispesti momentumos képviselőt a helyi MSZP-s mutyik feltárása miatt - írja a HírExtrához eljuttatott közleményében a Momentum.

Tizenegy újfertőzött Magyarországon

Tizeneggyel, 4258-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

Az MSZP felelősségre vonná a kormányt

Az MSZP parlamenti bizottságot állítana, amely a járvány alatt hozott kormányzati döntéseket vizsgálná - írja a HírExtrához eljuttatott közelményben a párt.

MSZP: A volt nagykövet pedofil botrányának nemzetbiztonsági tanulságait is le kell vonni!

Kaleta Gábor nagyköveti szolgálata alatt került egy amerikai nyomozás látókörébe, és indult ellene eljárás pedofília miatt. A botrány emiatt súlyos nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet - írja a HírExtrához eljuttatott pénteki közleményében az MSZP.

Stoltenberg Magyarországra látogat

Mesterházy Attila a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöke telefonon egyeztetett Jens Stoltenberggel a NATO főtitkárával. Mesterházy meghívta a főtitkárt a NATO Parlament Athénban megrendezendő őszi közgyűlésére - közölta a HírExtrával az MSZP.

MSZP: azonnal állítsák le a gyerekek kikérdezését!

A Fideszes politikai pedofília magasabb szintre lépett: a kormánypárt adatbázisépítése elérhette a gyermekeket is, ugyanis aggályos kérdőívek kitöltésére akarják rávenni őket és a szüleiket - írja az MSZP szerdai közleményében.

Veszélyben a médiaszabadság

Morálisan nem igazolható az a hatalom, amely a kritikus sajtó függetlenségét támadja - írja az Eötvös Károly Intézet a HírExtrához elküldött keddi közleményében.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását