2020. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz

Ingyenes tesztet követel az ellenzék

A mai napon az ellenzék közös sajtótájékoztatót tartott "Ingyenes koronavírus-tesztelést követelnek az ellenzéki pártok" címmel, melyen a Momentum részéről Cseh Katalin EP képviselő szólalt fel.
További híreink a Belföld rovatban

A Fidesz oligarchák terjeszkednek

A Fidesz folytatja a természetes vizeink gyarmatosítását: a csopaki Balaton-part és a Fertő tó is veszélyben - írja csütörtöki közleményében Molnár Zsolt, az MSZP képviselője.

Nem kérünk az oltásból

Az akadozó egészségügyi ellátás és a kijárási tilalom aggasztja a leginkább az embereket a koronavírus kapcsán, mégis csak a válaszadók negyede kérné az oltóanyagot, 40 százalékuk biztosan nem adatná be magának – derült ki a ...
További híreink a Belföld rovatban

Továbbra is sokan fertőződnek

Elhunyt három krónikus beteg, és újabb 876 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Karácsony a zsidók fontosságáról

A főváros fejlődése, kultúrája, hagyományai elválaszthatatlanok a zsidó kultúrától, a zsidó vallású, a zsidó kultúrájú magyar emberek munkájától és tehetségétől. Budapest az övék is, mert Budapest mindenkié - köszöntötte Karácsony Gergely főpolgármester a zsidó újév alkalmából a budapesti és a magyarországi zsidóságot.

MSZP: ingyenes tesztelésre volna szükség

Ha Orbán valóban meg akart volna nyugtatni mindenkit, akkor az ingyenes és tömeges tesztelés megkezdését jelentette volna be - írja közleményében az MSZP.

Az LMP válságkezelést vár

Az LMP elvárja a kormánytól, hogy mielőbb készítsen egy olyan válságkezelő programot, amely egyszerre orvosolja a jelen szociális, valamint gazdasági krízisét és ad választ a jövő kihívásaira.

Korrupciót tárt fel a DK?

A Demokratikus Koalíció választ vár az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól (ITM) arra, hogy azért változtatták-e meg az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) pályázatán a támogatott kutatások listáját, hogy a tárca egyik államtitkára nyerhessen.

Oligarchák vagy a munkanélküliek?

A Fidesz százmilliárdokat osztogat az oligarcháknak miközben a magyarok a munkanélküliségtől rettegnek - írja közleményében az MSZP.

MSZP: Azonnal kezdjék el a tömeges és ingyenes tesztelést a szociális intézményekben!

Vidéki és fővárosi, állami, önkormányzati és magánkézben lévő idősotthonok példája bizonyítja, hogy a jelenlegi helyzetben az egyetlen felelős döntés a rendszeres tesztelések elrendelése - írja közleményében Korózs Lajos, szocialista politikus.

Bayer Zsolt és a fura lakáshozjutások

Az elmúlt napokban, köszönhetően Bayer Zsolt vallomásának, a budavári lakások és azok eladhatósága, a lakástörvény várra vonatkozó része górcső alá került. Ezzel kapcsolatban tárta nyilvánosságra az elmúlt hónapok tapasztalatait Gelencsér Ferenc, az I. kerület momentumos alpolgármestere.

A Fidesz bevédi Szijjártót?

Így védik egymást az elvtársak: a mentelmi bizottság fideszes elnöke lesöpörte az asztalról a Szijjártó Péterrel szemben általam kezdeményezett vagyonnyilatkozat tételi eljárást - írja pénteki közleményében a Jobbik.

Hibás a kormány energiapolitikája?

A magyar naperőművek több áramot termeltek augusztus közepén, mint a Paksi Atomerőmű. A Párbeszéd szerint már tények bizonyítják, hogy hibás az Orbán-kormány energiakoncepciója: a jövő nem a megbízhatatlan és drága atomenergia, hanem a zöld, biztonságos és egyre olcsóbb zöldenergia - írja a Párbeszéd.

500 egészségügyis 10000 szurkoló közt

Az MLSZ a kormányra rálicitálva növeli a budapesti Szuperkupa-döntő veszélyességét - írja Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerdai közleményében.

MSZP: a Mátrai erőmű Orbán haveri ajándéka

Orbán Viktor barátja úgy vette meg a Mátrai Erőművet, hogy már akkor tudható volt, hogy a veszteségesen működő üzem modernizációja rengeteg pénzbe fog kerülni - írja közleményében Tóth Bertalan az MSZP elnöke.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását