2024. július 27. - Olga, Liliána

Beindulnak a tőrözők is

A női párbajtőrözők és a férfi kardozók egyéni versenyével kezdődik meg szombaton a vívás a párizsi olimpián; utóbbi szakágban akár magyar-magyar nyolcaddöntő is összejöhet, mint ahogy később férfi párbajtőrben és női kardban is.
További híreink a Sport rovatban

Kemény meccsel nyitnak a vizis lányok

Szombaton az Európa-bajnok hollandok elleni csoportmérkőzéssel megkezdi olimpiai szereplését a magyar női vízilabda-válogatott.

Ausztrál kosaras érkezik

Marena Whittle személyében ausztrál válogatott játékossal erősít a női kosárlabda NB I-ben legutóbb bronzérmes TARR KSC Szekszárd.
További híreink a Sport rovatban

Babos hamar búcsúzott

Babos Tímea a főtábla első fordulójában simán kikapott az orosz Jekatyerina Makarovától a budapesti salakpályás női tenisztorna keddi játéknapján.

Készülnek a kosárszezonra

Három új érkezővel vág neki a hazai és nemzetközi küzdelmeknek a DVTK HUN-Term női kosárlabdacsapata, amelynek célja a bajnoki címvédés és az eredményes Euroliga-szereplés - hangzott el a szezon előtti csütörtöki sajtótájékoztatón, Miskolcon.

Tippek kezdőknek az online futball fogadáshoz

Amióta a magyar válogatott kiemelkedő teljesítményt nyújt a különböző tornákon, az online sportfogadási irodák többsége a játékosok nagy örömére egyre több lehetőséget biztosít a futball fogadásra. Nem mintha eddig nem erre a sportágra helyezték volna a hangsúlyt.

Futamgyőzelmekkel kezdtünk

A magyar férfi kajak négyes győzelmével kezdődtek meg a gyorsasági versenyek előfutamai a szegedi gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokságon.

Varga nem lő több gólt

Befejezi pályafutását Varga Dénes, a Ferencváros olimpiai bajnok vízilabdázója.

Bolla Bécsbe szerződött

Bolla Bendegúz az osztrák élvonalban szereplő Rapid Wien labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását, 2027 nyaráig szóló megállapodást kötött.

Teljes a magyar atlétikai csapat

Ötvennyolc versenyzőt nevezett a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) a jövő pénteken kezdődő római Európa-bajnokságra.

Giro d'Italia: Valter mindent megtesz

Valter Attilának reményei szerint sok lehetősége lesz megvalósítani a céljait a szombaton rajtoló 107. Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.

Amorim, a legenda

Visszavonultatja korábbi balátlövője, a brazil Eduarda Amorim 18-as mezszámát a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub.

Biztonságos lesz az olimpia

Az olimpia alatt Párizs lesz a legbiztonságosabb hely a világon - jelentette ki a francia belügyminiszter a Le Journal du Dimanche-nak adott nyilatkozatában.

A fiúk és a lányok is röpiznek

A magyar férfi röplabda-válogatott Törökországgal és Dániával, míg a női nemzeti együttes Belgiummal és Dániával került egy csoportba a 2026-os Európa-bajnokság selejtezőjében.

Kácsor Gréta is válogatott lesz

Kácsor Gréta behívót kapott a magyar női kézilabda-válogatott keretébe, amely a Svájc elleni Eurokupa-mérkőzésekre készül.
Még mindig hírek
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását