2024. március 19. - József, Bánk

A fiúk és a lányok is röpiznek

A magyar férfi röplabda-válogatott Törökországgal és Dániával, míg a női nemzeti együttes Belgiummal és Dániával került egy csoportba a 2026-os Európa-bajnokság selejtezőjében.
További híreink a Sport rovatban

Biztonságos lesz az olimpia

Az olimpia alatt Párizs lesz a legbiztonságosabb hely a világon - jelentette ki a francia belügyminiszter a Le Journal du Dimanche-nak adott nyilatkozatában.

Kácsor Gréta is válogatott lesz

Kácsor Gréta behívót kapott a magyar női kézilabda-válogatott keretébe, amely a Svájc elleni Eurokupa-mérkőzésekre készül.
További híreink a Sport rovatban

Veretlenül jutottunk tovább

A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott a papírformának megfelelően pénteken fölényes, 28-1-es győzelmet aratott a kazah csapat felett, és veretlenül, csoportelsőként közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a dohai világbajnokságon.

Bronzérem a vébén

A Szimcsák Mira, Fábián Bettina, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók csütörtöki csapatversenyében.

Jönnek a foci izgalmai

Elmúltak az ünnepek, akár hátra is dőlhetünk elégedetten, ám az izgalmak csak most kezdődnek a labdarúgás világában. Ki ne akarná megtippelni az eredményeket?

Aranyérmet hoztak el a lányok

Aranyérmet nyert a magyar 3x3-as lány jégkorong-válogatott a dél-koreai Kangvonban zajló IV. téli ifjúsági olimpián (YOG).

Szépen menetel a legjobb magyar

Marozsán Fábián újabb bravúros győzelemmel bejutott a harmadik fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A megfelelő műfüves cipő kiválasztása: mire kell figyelni?

Ma már rengeteg műfüves futballpályával találkozhatunk Magyarországon is. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel a labdarúgás iránti igény folyamatosan növekszik, viszont nem mindenhol van lehetőség természetes fűvel borított pálya kialakítására. A műfű tökéletes megoldást jelent, azonban teljesen más körülményeket teremt a játékosok számára.

A világ legkedveltebb sportágai

Sportot a világon szinte mindenki néz, és a többség imád szurkolni is. Az emberek a televízióban vagy élőben nézik a sporteseményeket, előbbi esetben megnézhetik az események elemzését is.

Fazekas Gergő marad a lengyeleknél

Még egy évig a lengyel Plocknál szerepel kölcsönben Fazekas Gergő, a Telekom Veszprém kézilabdázója.

A darts nagyágyúi biztosan jönnek Budapestre is még három évig

Három évre szerződést hosszabbított a darts legnagyobb világszervezete (PDC) és a Darts Event, ez azt jelenti, hogy 2026-ig biztosan eljönnek a sportág nagyágyúi a PDC European Tour budapesti állomására.

Íme a Bajnokok Ligája párosításai

Az előző idényben döntős Internazionale az Atlético Madriddal találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amelynek programjából a Napoli-Barcelona párharc emelkedik még ki.

A Labdarúgás alapjai: a megfelelő felszerelés kiválasztása

Labdarúgás – a játék, amely világszerte milliókat ragad magával. Egy sport, ahol nem csak a technika és a stratégia a kulcs a sikerhez, hanem az ideális felszerelés megtalálása is. A labdarúgó felszerelés kiválasztása kritikus lépés minden játékos számára, legyen szó amatőrről vagy profiról.

Kettőskarrier-program

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) 23 felsőoktatási intézménnyel írt alá együttműködési megállapodást szerdán a Magyar Tudományos Akadémián tartott, a kettőskarrier-programról szóló konferencia után.
Még mindig hírek
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását