2023. március 27. - Hajnalka

Elkapták a drogterjesztőket

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy drogterjesztő banda öt tagjával szemben, akik kokainnal és marihuánával kereskedtek egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen.
További híreink a Bűnügy rovatban

Elkapták a drogkereskedőket

Huszonnyolc emberrel szemben emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség, amiért több megyére kiterjedő kábítószer-értékesítési láncolatot működtettek több mint egy esztendőn keresztül.

Így járt a strici és a stricinő

Első fokon kettő, illetve másfél év - négy, illetve három év próbaidőre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélt a Pécsi Járásbíróság egy nőt és egy férfit, pénzbüntetésre pedig egy hotel ügyvezetőjét, mert prostituáltként dolgozó nők ...
További híreink a Bűnügy rovatban

Parfüm szimpla whiskyvel

A kiskunfélegyházi nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a helyi férfi ellen, aki néhány nap alatt nyolc bűncselekményt követett el.

Hibás döntés: baltával rendőr ellen

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a 30 éves férfinak, aki baltával fenyegette a rendőröket - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Francia embercsempész akadt horogra

A férfi 15 határsértőt rejtegetett a furgonjában. A rendőrök Zsana térségében kapcsolták le a bűnelkövetőt.

Véget ért a tolvaj sorozata

Őrizetbe vettek egy 20 éves Lajosmizsei férfit a rendőrök, aki egy hónap alatt közel egy tucat vagyon elleni bűncselekményt követett el.

Csalnak a tüzifával

A tűzifa iránti rendkívül nagy kereslet miatt a csalók is aktívabbá váltak. A fokozott hatósági ellenőrzéseknek köszönhetően a hivatalos hirdetőfelületeken jelentősen szűkült a mozgásterük, ezért egyre többen próbálnak szerencsét a Facebook Market Place-n.

Embercsempészeket csíptek nyakon

A két járműből összesen 31 határsértő került elő. A sofőröket őrizetbe veszik a nyomozók.

Elfogták az emberrablót

Emberrablás miatt körözött moldáv férfit fogtak el az ártándi határátkelőhelyen - közölte Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Kórházban támadt a nejére

A bíróság elrendelte a letartóztatását egy férfinak, aki a székesfehérvári kórházban rátámadt válófélben lévő feleségére - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Körfűrésszel akart gyilkolni

Vádat emeltek egy 31 éves férfi ellen, aki hónapokon keresztül, többször is meglopta, megalázta, bántalmazta vele együtt élő apját, majd egy körfűrésszel tört az életére - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-t.

Elfogták az embercsempészt

A hajnalban feltartóztatott migránsoknak egy szír férfi akart segíteni abban, hogy Nyugat-Európába jussanak. A rendőrök elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Luxusautóban a kábítószer

Kábítószer-kereskedelem miatt vádat emeltek három férfi ellen, miután egyikük luxusterepjárójában több mint két kilogramm drogot találtak - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Elkapták a folyton bűnoző bűnözőt

A jánoshalmi fiatal többek között lopott, rabolt, betört és megsértette más személyi szabadságát. A kiskunhalasi rendőrök kezdeményezték letartóztatását.
Még mindig hírek
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását