2023. december 8. - Mária

Élete végéig börtönben marad

A "három csapás" jogintézményének alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre azt a férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el nevelt lánya, egyben unokahúga ellen - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség hétfőn az ...
További híreink a Bűnügy rovatban

Kincseket akartak lopni

Szakértői vélemények alapján százmillió forintot is meghaladó értékű régészeti leletet foglalt le a rendőrség, három ember ellen eljárás indult.

Nőket prostitúcióra kényszerítőket ítéltek el

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt egy férfit tíz év hat hónap, élettársát pedig hét év börtönbüntetésre ítélte első fokon a Szekszárdi Törvényszék kedden, a pár kiszolgáltatott nőket vett rá, illetve kényszerített prostitúcióra.
További híreink a Bűnügy rovatban

Elkapták az emberkereskedőket

Svájcban prostituáltakat futtató bűnbandát számolt fel Mezőtúron a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI); az ügy felderítésben részt vett a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a svájci rendőrség is - közölte a rendőrség pénteken a police.hu oldalon.

Pillanatok alatt elfogták a tolvajt

A kiskunfélegyházi rendőrök hamar azonosítottak egy kifosztással gyanúsítható férfit, majd a nyomozást is gyorsan befejezték.

Elkapták a drogterjesztőket

Új pszichoaktív anyag terjesztésének gyanúja miatt tizennyolc embert állítottak elő a jászsági rendőrök, öt embert gyanúsítottként hallgattak ki, közülük négyet őrizetbe vettek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

Elkapták azokat, akik a nácikat kapták el

Három gyanúsított esetében lezárták a Budapesten februárban elkövetett utcai támadások miatt indított nyomozást, további hat ember ellen elfogatóparancs van érvényben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője hétfőn  sajtótájékoztatón.

Rendőrt rugdosott - elkapták

Őrizetbe vettek egy román férfit, aki fejbe rúgott egy rendőrt Sopronban, az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Vámtiszteket kaptak el

Elbocsátottak Hollandiában tíz vámtisztet, aki együttműködött a hollandiai kikötőkben tevékenykedő kábítószer-kereskedőkkel - tájékoztatott az NL Times című, angol nyelvű holland hírportál hétfőn Nanette van Schelven holland vámhivatali igazgatót idézve.

Lézerrel akart pilótát vakítani - elítélték

A Tiszaújvárosi Járásbíróság egy év hat hónap - végrehajtásában két év - próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki vadászpilótákat vakított el lézerrel - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Miskolci Törvényszék.

Pénzt hamisított és drogot termesztett

Idős asszonyt károsított meg egy fiatal férfi, de végül pórul járt, mert hamar azonosították a rendőrök és a lakását is átkutatták, ahol cannabis növényre bukkantak.

Négymillió forintnyi dohány

Csaknem négymillió forint értékű vágott dohánnyal bukott le egy magyar autós Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, a sofőrnek a többmilliós bírság mellett költségvetési csalásért is felelnie kell - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

Vádemeléssel zárult az úszva menekülés

Vádat emelt és végrehajtandó börtönbüntetést indítványoz a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség egy büntetett előéletű férfival szemben, aki tavaly májusban ittasan vezetett, majd a Dunán átúszva próbált elmenekülni a rendőrök elől Óbudán - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Kemény bűntetés a gyilkosoknak

A Fővárosi Ítélőtábla nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt 20 év fegyházra ítélte a tizenhárom éve megölt műgyűjtó gyilkosát, bűnsegédjét pedig 15 év fegyházbüntetéssel sújtotta; az őket a helyszínre vivő férfit rablás bűntette miatt 7 év szabadságvesztésre ítélte.

Hatékonyak voltak a rendőrök

A rendőrök hétvégén városszerte szűrték ki az illegálisan átalakított járműveket, valamint az egyéb közlekedésrendészeti szabálysértések esetén is hatékonyan felléptek.
Még mindig hírek
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását