2024. július 27. - Olga, Liliána

Makita akkus láncfűrész: Tökéletes választás otthoni és kerti munkákhoz!

Szeretnéd elfelejteni a benzinmotoros láncfűrészek zaját, füstjét és karbantartási gondjait? Akkor a Makita akkus láncfűrészek tökéletesek számodra! Ezek a könnyű, ergonomikus gépek nem csak kényelmesek és praktikusak, de meglepően erőteljesek is.
2024. május 29. szerda 11:44 - HírExtra

Makita lácfűrész vásárlás esetén egy kiváló eszközzel leszel gazdagabb, amely: 

Kényelmes és környezetbarát: Az akkus láncfűrész használatakor elfelejthetjük a benzin kevergetését és a károsanyag-kibocsájtást. Nem kell aggódnunk a kellemetlen szagok és a füst miatt sem, így akár beltérben is használhatjuk a gépet. 

Megbízható és karbantartásmentes: Az akkumulátoros motor egyszerűbb szerkezetű, mint a benzinmotoros, így kevésbé hajlamos a meghibásodásokra. Ezen kívül a karbantartás is lényegesen egyszerűbb, csupán a lánc kenésére kell figyelni. 

Csendes és könnyű: Az akkus láncfűrészek jóval csendesebbek, mint benzinmotoros társaik, így komfortosabb munkavégzést tesznek lehetővé. Ezen felül könnyebbek is, így kevésbé fárasztóak a hosszabb munkák során. 

Erőteljes és sokoldalú: A modern akkus láncfűrészek teljesítménye már felér a benzinmotoros gépekével, így bármilyen feladathoz ideálisak. A Makita 40V Max XGT sorozatú láncfűrészei konstans elektronikával rendelkeznek, ami egyenletes fordulatszámot biztosít terhelés alatt is. A nagyobb modellek akár 1,4 kW teljesítményre is képesek, így a vastagabb gerendák vágása sem okoz gondot. Az LXT termékcsalád 2x18 V-os akkumulátorral szerelt láncfűrészei remek ár-érték arányt képviselnek, és 35 cm-es láncvezetővel a 30 cm3-es benzines gépek teljesítményével vetekednek. 

Innovatív megoldások a Makitától: 

XPT védelem: A por és a fröccsenő víz elleni védelem megőrzi a gép elektronikájának épségét. 

Szénkefementes BL motor: Kiemelkedő hatékonyság és energiamegtakarítás jellemzi, ráadásul kevesebb karbantartást igényel, mint a szénkefés motorok. 

Csavarmentes láncfeszesség beállítás: A lánc feszességének állítása egyszerű és kényelmes, nem igényel szerszámot. 

Látható lánckenő olajszint: Mindig szem előtt tarthatjuk a lánckenő olaj szintjét, így elkerülhetjük a lánc kiszáradását. 

Csökkentett vibráció: A gumírozott markolat kényelmes fogást biztosít, a vibráció pedig minimálisra csökkent, így kevésbé fárasztó a munka. 

Elektromos láncfék: A gép kikapcsolása után a lánc azonnal megáll, így garantálva a biztonságos munkavégzést. 

Ha egy megbízható, praktikus és erőteljes láncfűrészt keresel, akkor a Makita akkus láncfűrész a tökéletes választás. Válaszd a Makita minőséget, és élvezd a kényelmes és hatékony munkavégzést! 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását