2023. december 7. - Ambrus

Így találhatod meg a tökéletes méretű karórát

Bár a karóra egy olyan kiegészítő, amely bárhol, illetve bármikor képes elegáns és igényes megjelenést biztosítani, ám azt a legtöbbünk hajlamos elfelejteni, hogy ehhez bizony egy testhezálló darabra van szükség.
További híreink az Életmód rovatban

A férfi potenciazavar nem kínos és kezelhető is

Néha nem elég a szerelem és a vágy, mert van, hogy nem úgy működnek a dolgok a hálószobában, mint szeretnénk. Ez mindenkivel megesik, semmi szégyellnivaló nincs benne, ám ha rendszeressé válik a férfi potenciazavar, akkor érdemes ...

Jakuzzivásárlás - melyiket válasszam?

Amint megszületik az elhatározás, hogy ideje beszerezni otthonra egy jakuzzit, azonnal felmerül a kérdés: melyiket válasszam? Az alábbi hasznos tanácsok segítenek meghozni a megfelelő döntést.
További híreink az Életmód rovatban

Vibrátorok: Hogyan vezesd be őket a párkapcsolatodba

A partnerekkel való beszélgetés a szex kellékek felfedezéséről nem kell, hogy ijesztő vagy nehéz feladat legyen.

A mosóparfümök használata is elmozdulást jelent a fenntarthatóság felé

Napjainkban számos fenntartható mosószer, kozmetikum és parfüm márka van a piacon, amelyek a fogyasztóknak környezetbarát lehetőségek széles választékát kínálják. Ezek a márkák a fenntarthatóság különböző aspektusaira összpontosítanak, beleértve az összetevők beszerzését, a gyártást, a csomagolást és a társadalmi hatást.

Megint futnak a Mikulások

Több mint 2000 mikulásra lehet számítani vasárnap a fővárosi Váci utcán a Budapest Sportiroda (BSI) futóversenyén. 

Csepregi Éva bélyegen

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt. szerdán Budapesten.

A függöny tisztítása

A függöny mindenekelőtt arra való, hogy ne lássanak be kintről, az ablakon keresztül az otthonunkba. Nem mindegy az sem, hogy mennyire szűri meg a fényt, hiszen ez is a funkciói közé tartozik. Léteznek kifejezetten sötétítéshez is függönyök, ezek sűrű szövésű, vastagabb anyagból készülnek.

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek: varázslatos és kreatív ötletek

A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka, különösen a gyerekek számára. Az ajándékok kiválasztása egy kihívást jelenthet, de néhány kreatív és szórakoztató ötlet segíthet abban, hogy a gyerekek karácsonya valóban emlékezetes legyen. Ebben a cikkben bemutatunk néhány inspiráló ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a kicsik arcára.

Shen megye szellemi kulturális öröksége, Shandong tartomány: a Jang család Dazhuang kenyérkészítési technikája

A késői Csing-dinasztia idején Jang Wentang, a Jang család tagja kifejlesztette a Jang családi Dazhuang párolt zsemlét a Shankszi "Kang Da Cake" zsemle mintájára.

Shen megye és a Hong boksz

A piros bokszot Kínában Hong boksznak is nevezik. Létezik úgynevezett nagy Hong boksz, és kis Hong boksz is, attól függően, melyik generáció műveli éppen. De van északi piros bokszba, és a déli piros bokszba, avagy a Zhongyuan Shaolin család boksza.

Magas fokú szervezettség és multifunkciós járművek segíthetik az építéseket

Az építőipari munkák nagyfokú szervezettséget, számtalan részfeladat koordinálását igénylik a határidőre történő és a terveknek megfelelő eredmény érdekében, ennek hiányában bábeli zűrzavar alakulhat ki az építés helyszínén, hátráltatva a befejezést.

Shen megye szellemi kulturális öröksége - Liu plakettfaragó képességei

A kalligráfia egyik különleges módszere, mikor kést használnak a szépíráshoz. Az éles penge a fa táblán halad, helyreállítva a kalligráfus tollának lendületét és háromdimenziós szépségét, így a kalligráfia megtelítődik érzelmekkel.

Hogyan cseréljünk ki egy egygombos kulcsházat, ha a kocsiról van szó

A mai autókulcs már kinézetre is jelentősen eltér a pár évtizeddel ezelőtt használttól. Nem beszélve a tudásáról.

Csökkentse energiaköltségét 25 százalékkal akár egy nap alatt

Egy átlagos család éves rezsikiadása meghaladhatja az egymillió forintot is, melynek 75 százalékát a fűtés- és hűtés költsége adja. A legtöbb házban a megfelelő szigetelés hiánya miatt az energia 35 százaléka a falakon, 25 százaléka az ablakokon, 15 százaléka a padlón keresztül, 25 százaléka pedig a tetőn át távozik. Ha nem akarjuk az utcát fűteni, már egy nap alatt is korszerűsíthetjük tetőnket, padlásunkat.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását