2020. szeptember 21. - Máté, Mirella

Dr. Pukancsik Dávid Ph.D. plasztikai sebész - szálbehúzás

Plasztikai sebészeti beavatkozások a fiatalosabb megjelenésű bőrért.
További híreink az Életmód rovatban

Milyen egy jó tartalomkezelő rendszer?

A tartalomkezelés nem ördöngösség, bár az online marketing szakemberek sokszor használják például a CMS (Content Management System) kifejezést, hogy ezzel bonyolultabbnak tűnjön az egész. Jelen cikkben azzal foglalkozunk, milyen ismérvei ...

Kitakarítanál, de nem fér el a telken a konténer? Itt a megoldás!

Legyen szó tavaszi nagytakarításról vagy építkezésről, felújításról, ha sok a szemét, sok a törmelék, akkor mielőbb érdemes tőle megszabadulni. Ha nagy mennyiségről van szó, akkor erre a legjobb megoldás, ha konténerrel szállíttatod el a ...
További híreink az Életmód rovatban

Ha számítógépes játék, akkor gamer PC!

A számítógépek egykoron arra voltak hivatottak, hogy kiszámolják a NASA űrhajók röppályáját, viszont ehhez egy egész teremnyi számítógépre volt szükség.

Kések, amelyek minden konyhába kellenek!

Vannak olyan kések, amelyek minden otthonba jól jönnek. Meglehet, akadnak többfunkciós vágóeszközök is, azonban mégsem szabad csak egy kést befogni minden munkafolyamathoz.

Nem akarsz hónapokat várni a lomtalanításra? Itt a megoldás!

A szemétszállító cégek évente általában előre meghatározzák, hogy mikor tartanak lomtalanítást. Ha ez megvan, akkor onnantól kezdve ehhez kell tartanunk magunkat még akkor is, ha korábban lenne a lomtalanításra szükségünk. De van arra megoldás, ha valaki nem szeretne akár fél évet is várni a procedúrára? Igen, van! Mutatjuk is!

Spórolj vállalkozásodban, és figyelj oda a vízfogyasztásra!

Amennyiben az ember létre szeretné hozni saját vállalkozását, az első pár hónapban vagy egy évben fontos odafigyelnie minden apró költségre, és csökkenteni a kiadásokat annak érdekében, hogy végül nyereségesen tudja zárni az adott évet.

Új rendelet jelent meg Németországban a kutyasétáltatás kapcsán

A kutyák nem díszállatok, szükségük van a mindennapos törődésre. Nem csak az alapvető szükségletek kielégítésére, mint az étel és a víz biztosítására, valamint az udvarra való kiengedésre, hogy elvégezhessék gyorsan dolgukat, hanem a rengeteg figyelem és szeretet mellett napi többszöri alkalommal egy kis sétára is szükségük van.

4 lakberendezési tipp őszre

A nyár vége sok mindenkit tesz szomorúvá, hiszen vége van a meleg napoknak, a kánikulának és sokan ebben az évszakban nyaralnak, pihenik ki az év fáradalmait. Azonban nem kell elkeseredni, hiszen az őszben is rengeteg lehetőség rejlik. Gondoljunk csak az őszi varázslatos színekre és arra, hogy a lakásunkat is ilyen csodálatos őszi színekbe burkolhatjuk és remek dekorációs elemekkel tehetjük otthonossá, kényelmessé.

A kiberbiztonságra fókuszálunk

Online innovációs versenyt hirdetett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) a kiberbiztonság növeléséért - hangzott el az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Nem viseljük helyesen a maszkot

Az utóbbi napokban jelentősen megnőtt a szájmaszkot használók aránya, de nagyon sokan még mindig nem megfelelően viselik - mondta Németh Franciska, a Szent János Kórház ápolója hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az online vásárlás kora a raklapvásárlási szokásokat is megváltoztatta

Az online vásárlás fénykorát éljük, amikor már nem csak a háztartási gépeinket, de az apró háztartási cikkeinket, tisztítószereket is online webáruházakból szerezzük be. Miként hatott ez a változás a raklap piacra?

Stresszoldó tippek

Ha nagy nyomás van rajtad, legyen az egy közelgő esemény vagy bizonyos teendők miatt, nehéz lehet megnyugodni. Ilyenkor a megfelelő stresszoldás a megoldás.

Sokkal több csarnok épül Magyarországon, mint azt gondolnánk!

Bármerre is járunk az országban, szétnézve az utak mellett rengeteg ipari csarnokot, tároló épületet láthatunk. A kisebb-nagyobb raktárcsarnokok között találunk mezőgazdasági célút, hűtőcsarnokokat, logisztikai épületeket. De vajon mennyibe kerülhet egy ilyen épület, megengedheti-e magának egy magyar cég?

Ezzel indul az Opera

A Magyar Nemzeti Balett estjével indítja 2020/2021-es évadát a Magyar Állami Operaház szeptember 11-én az Eiffel Műhelyházban Budapesten.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását