2021. szeptember 21. - Máté, Mirella

A legjobb állások sofőröknek

Ha az ember olyan állást szeretne találni, ami igazán a szakmájába vág és minden szempontból megfelel az igényeinek, nincs könnyű dolga. Hirdetések ezrein kell átrágnia magát, és bár a legtöbb portálon azért lehet szűrni, ezek nagy része ...
További híreink az Életmód rovatban

Műtárgyakat kaptak vissza a lengyelek

Több mint ötszáz, a második világháborúban eltűnt műtárgyat nyert vissza Lengyelország 2015 óta, más műkincsek miatt a világ tizenegy országában jelenleg több mint nyolcvan restitúciós per zajlik - közölte hétfőn a lengyel sajtó.

6 fontos illóolaj, melyek nem hiányozhatnak otthonról

Az aromaterápiához használt illóolajok a növények különböző részeiből származnak - virágokból, gyökerekből, kérgekből. Erőteljes hatással vannak fizikai, mentális és érzelmi jólétünkre.
További híreink az Életmód rovatban

Klasszikus burkolóanyag - a csempe

Mindenhol körülvesznek minket a burkolóanyagok, csempék, padlólapok, egyéb falburkolók. De miből is készül például a csempe?

Magyaros női ruhák hagyományőrző és alkalmi kivitelben

A nők szinte mindig kétségbeesnek, ha egy alkalomra, különleges eseményre vagy esküvőre kapnak meghívót, hiszen azonnal felvetődik a kérdés, mégis mit vegyenek fel? Manapság egy magyaros ruha tökéletes választás, a női ruhák között igazán elegáns, különleges és népszerű viselet.

A minőségi kerékpár magja: a hajtómű

A hajtómű lényegében a kerékpár szíve. Egészen pontosan a hajtókarokat, a lánctányérokat, valamint az ezeket rögzítő csavarokat jelenti. Amennyiben kerékpárvétel előtt állsz, a biciklivásárlási szempontok mérlegelése során bizony a hajtómű meghatározása is fontos.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pálinkát?

Az erős italok közül az egyik legismertebb Magyarországon a pálinka, számos márkában és ízben jelen van, ezért nehéz feladat lehet a legjobbat kiválasztanunk. Alábbi cikkünkben arról ejtünk pár szót, hogyan válasszuk ki a megfelelő pálinkát és mire figyeljünk ezen a téren.

Mit érdemes tudni a  svédasztalról és a hidegkonyhai termékekről?

Mit kell tudni a svédasztalról és a hidegkonyhai készítményekről? Milyen a svédasztallal kapcsolatos etikett? Vajon hogyan tálaljunk? Hogyan szállítsuk az ételt?

Nagy buli lesz Pécsett

A Bikini, Geszti Péter és a Parno Graszt ad koncertet, továbbá megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is a szeptember 22. és 26. között zajló, idén 30. alkalommal megrendezendő Pécsi Napok fesztiválon.

Egyszínű szobaszőnyeg - ahol nem tévedhetsz

Az egyszínű szobaszőnyeggel nem nagyon lehet hibázni. Az a helyzet, hogy ebben az esetben a legkisebb az esélye annak, hogy rosszul választunk.

Kiállítás a köröndön: Túl...

A tavalyi siker után idén is megszervezték a budapesti Kodály köröndön látható szabadtéri kiállítást "Túl..." címmel. A 2020-as Standby tárlat után idén szintén negyven festőművész és fotós képének nyomata került a kerítésre, időjárás álló lemezre, amit bárki szabadon megtekinthet.

3 hiba, amit célszerű elkerülni, ha új kerítést tervezünk

A kerítéstervezés csak elsőre nem tűnik nagy volumenű dolognak, valójában azonban számos olyan buktatója akad, amelybe könnyű beleesni. Nézzük, mik azok a legalapvetőbb hibák, amiket érdemes elkerülni, ha nem akarunk később keserű szájízzel nézni az új kerítésre.

Indul a sportfogadó szezon is

Az olimpiának vége, a nyár is elköszönt, ideje hát hogy beinduljon az őszi sportszezon. A nyári szünet után a sportrajongók végre fellélegezhetnek, mert indul az idény. És persze lehet végre fogadni.

Ezért nézzétek a Természetes fényt

Szeptember 16-tól már a hazai mozikban is megnézhető a 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Ezüst Medve-díjjal kitüntetett rendező, Nagy Dénes első játékfilmje, a második világháborús történetet elmesélő, a megszálló magyar katonákról szóló történelmi film, a Természetes fény.

Miért nem célszerű mobiltelefon kijelzővédő nélkül hagyni a készüléked?

Ennek a bejegyzésnek nem titkolt célja rávilágítani arra a tényre, hogy mennyire komoly szerepe is lehet a mobiltelefon kijelzővédő rendszeres használatának. Bizonyos értelemben véve a cikk elolvasása akár segíthet is megóvni a készüléked.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását