2020. május 30. - Janka, Zsanett

Az arckrém száraz bőrre nyáron is jól jön

Az arckrém száraz bőrre nyáron is elkelhet. Sokaknak az évszakokkal együtt változik a bőre, így a kozmetikumaikat is ennek függvényében vásárolják meg. Választék pedig akad bőven, a normál hidratáló arckrémtől kezdve a kimondottan érzékeny ...
További híreink az Életmód rovatban

E-könyvtér pályázat

Könyvkiadók pályázhatnak kortárs szépirodalmi művek felajánlásával a Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága(KMI) E-Könyvtér programjába.

Rollerrel a nagyvilágban

A kisbabák egy éves korukra rohamos fejlődésen vannak túl, és fokozatosan hozzá lehet szoktatni őket a közlekedéshez is. Megjelennek az otthonokban a bébijárgányok, amikkel félelmetes sebességgel száguldoznak.
További híreink az Életmód rovatban

Augusztusra tolódik az EFOTT

Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija.

5 lépés az otthoni munkavégzéshez

Manapság egyre többen dolgoznak otthonról. A home office kifejezés tehát egyre több ember számára ismerős. Azonban a home offic-nak is vannak szabályai. Ha ezeket nem tartjuk be, akkor a teljesítményünkben csökkenést fogunk tapasztalni.

Hol találhatsz rá az igazi zenei változatosságra?

Az idősebb korosztály még jól emlékszik a “hagyományos” rádióhallgatásra: amikor a készülék bekapcsolása után indul a frekvenciavadászat, majd a finomhangolás, hogy az adás lehetőleg recsegéstől mentesen élvezhető legyen.

Tippek otthoni pizzasütéshez

Szinte nincs olyan ember a bolygón, aki ne jönne lázba egy frissen sült, illatozó pizza látványától. Az olasz eredetű remekmű, amit szinte a világ összes országában ismernek, szeretnek, és milliónyi változata létezik.

Minden, ami film

A jelenlegi helyzetben az emberek inkább otthon maradnak. Így sokan töltik az idejüket a közösségi oldalakon, emellett tornáznak, online kurzusokon vesznek részt, és persze szívesen néznek filmeket.

5 dolog, amit vegyél figyelembe, ha kertibútor-szettet vásárolsz

Mielőtt kertibútor-szett vásárlására adod a fejed, érdemes alaposan megfontolni néhány szempontot, hiszen jó esetben nem egy szezonra választod a szettet, hanem évekig szeretnéd élvezni a bútorok nyújtotta kényelmet és előnyöket.

Ételekkel a stressz és a szorongás ellen!

Mindannyian tudjuk, milyen hatása lehet a stressznek, az állandó szorongásnak a szervezetünkre. Egyrészt mentálisan is megvisel bennünket, másrészt a fizikai testünkben is előidézhet változásokat. Persze rohanó világunkban nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de szerencsére ma már néhány egyszerű étellel is sokat tehetünk a stressz leküzdése ellen.

Az ideális karikagyűrű

Ti is tanácstalanul álltok a karikagyűrű kiválasztása előtt és nem tudjátok, hogy hova kapjatok? Szerencsére egyáltalán nem kell semmi bonyolult dologban gondolkodni, főleg, ha elolvassátok cikkünket, ahol bemutatjuk, hogy mire kell figyelnetek a kiválasztáskor!

Gyermekek játéktere

Bár a húsvét elmúlt, a karácsony még messze van, mégis, a gyerekek imádnak játszani, és néha szükség van egy-két újabb darabra. Főleg most van ez így, hogy a válsághelyzet bekényszerít minket a négy fal vagy épp a kerítések közé. Próbáljuk meg kihozni a maximumot a helyzetből, és válasszunk okosan gyerekjátékokat a legkisebbeknek is!

Gasztronómiai utalványt kapnak a bécsiek

Május 15-én újranyitnak a vendéglátó egységek az osztrák fővárosban. A fogyasztás ösztönzése érdekében minden bécsi háztartás egy 25-50 euró értékű utalványt kap, amit helyi kávézókban vagy vendéglőkben lehet beváltani.

Mi a modern lakberendezés sikerének titka?

A modern lakberendezés berkeiben a minimál stílusú kivitelezés a nyerő. Számos egyéb lakberendezési stílus is létezik, de napjainkban a luxus és a design olyan formában valósul meg, hogy minden tekintetben letisztult belső élettereket kapjunk.

Online színház indult

"Így (nem) játszunk mi!" címmel hétről-hétre új részekkel, tartalmakkal várja a közönséget a Körúti Színház online magazinműsora - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását