2023. március 26. - Emánuel

Munkavégzés a főváros szívében - kiadó iroda Budapest belvárosában

Budapest modernkori látképéhez szervesen hozzátartoznak a hatalmas, új építésű irodaházak. Az ország gazdasági központjaként is funkcionáló városban számos cég rendelkezik telephellyel, ennek megfelelően pedig a kiadó irodákra is ...
További híreink az Életmód rovatban

Az egészségedre is vigyáznak az okosórák

Az elmúlt években forradalmi változások következtek be az órapiacon, ugyanis megjelentek az okosórák, amelyek pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tettek szert. Elterjedésüket az is segítette és segíti, hogy szinte bármilyen ...

Trapézlemez kerítés - Milyen árakra számíthatok?

A trapézlemezek gazdaságos alternatívát nyújtanak akkor is, ha éppen kerítésre van szükségünk. Ipari raktáraknál, mezőgazdasági épületeknél, de még lakóházaknál is bátran használjuk ezt a sokoldalú építőanyagot.
További híreink az Életmód rovatban

Mit lehet tenni a fejfájás ellen?

Éreztél már olyan lüktető fejfájást, ami teljesen ellehetetlenítette az egész napodat? A rossz egészségi állapot, a helytelen táplálkozás, az alváshiány, az élelmiszerallergia és a stressz mind olyan tényezők, amelyek fejfájást okozhatnak.

Oscar-díjas színésznőt és ukrán előadásokat is találunk a Színházi Olimpia végleges programjában

Három hónapon át a színház lesz a főszereplő hazánkban: az április 1-jével induló 10. Nemzetközi Színházi Olimpia a világszínház nagyszerű előadásait, nemzetközi és határon túli társulatok produkcióit kínálja 58 ország mintegy 400 társulatának részvételével.

Ez lenne a legjobb kézműves fagyi gyártó Magyarországon?

Hazánkban gyakorlatilag minden településen találni egy, de inkább több fagyizót, így a nyári nagy melegben nem nehéz olyan helyet találni, ahol jeges finomságokat lehet fogyasztani. Ugyanakkor, ha a megszokott ízeken felül különlegességeket szeretnénk fogyasztani, akkor meg kel találnunk a legjobb fagyi gyártót.

Hogyan gazdagíthatják az online nyerőgépek az életstílusodat és nyújthatnak szórakoztató kikapcsolódás?

Az online nyerőgépek világa mára igazán népszerűvé vált, köszönhetően a technológia fejlődésének és az internetes játékpiac gyors növekedésének.

Komoly francia elismerés Tompa Gábornak

Az egyik legmagasabb francia állami kitüntetéssel, a Francia Művészeti és Irodalmi Érdemrend lovagi fokozatával tüntetik ki Tompa Gábor rendezőt, a Kolozsvári Állami Magyar Színház igazgatóját - közölte az MTI-vel kedden a teátrum.

Állványok - jó barátok az építkezések során

Ha magasban való munkavégzésről van szó, akkor az állványok hasznos segítők, amelyek nélkül ma már szinte elképzelhetetlen a biztonságos munkavégzés. Nemcsak az emeletes házak külső, homlokzati elemeinek készítése során van ezekre szükség, hanem nagyon sokszor a belső folyamatok kivitelezése is messze hatékonyabb ezekkel. Éppen ezért alakult ki számos állványozási konstrukció vagy típus. Mindegyikben az a közös, hogy biztonságosabb velük minden.

A kardántengely fontossága mezőgazdasági gépeknél

A cikkben a kardántengely fontosságára és funkcionalitására igyekszünk rámutatni a mezőgazdasági gépek működése szempontjából. Megnézzük továbbá azt is, hogy milyen alkatrészek kellhetnek a problémamentes működéshez.

Az éltető fény

Talán az nem is kérdés, hogy minden növény, sőt minden élőlény esetében milyen fontos a megfelelő fénymennyiség ahhoz, hogy életben maradjon, egészséges legyen és fejlődjön. Úgy, ahogy az emberek esetében is sokszor kell mesterségesen pótolni a D-vitamint, nincs ez másként a növények esetében sem.

Lelki eredetű problémák a függőségek hátterében

A függőségben szenvedő emberek felett a többség hajlamos pálcát törni, és különféle negatív jelzőkkel illetni, kiegészítve azzal, hogy az illető csakis magának köszönheti, hogy ide jutott. Bár tény, hogy az akarata ellenére senkit sem lehet addikcióba hajszolni, ugyanakkor meg kell érteni, hogy ez egy elég összetett probléma.

Podcast iránytű a 21. századi technológia, az üzleti és gazdasági világ útvesztőjében

Ha ma azt mondjuk, hogy informatika vagy gazdaság, akkor nagyon tág fogalmakat említettünk. Ugyanis mindkettőnek számtalan ága, hihetetlen mélységei vannak. Gondoljunk csak az okostelefon, a tablet, egy gyártó robot vagy akár a bankkártya működésére, amelyek által körülvesz bennünket a mesterséges intelligencia, az algoritmusok és az IoT világa.

Ezért érdemes rattan kerti bútorokat venni otthonra

Bár sokan még mindig óvatosan bánnak a rattan anyaggal, manapság már nem úgy készülnek, mint korábban. A kert, az erkély, a terasz mindenki számára egy fontos hely, hiszen a lehető legtöbb időt akarjuk a szabadban tölteni, lehetőleg együtt a családdal. Egyesek már home officeban vannak, így sokan innen végzik el a napi feladataikat.

A motivált munkaerő a jó munkaerő

A cégek életében az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt, majd ha valaki beválik, akkor őt hosszú távon meg is tudják tartani.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását