2019. március 25. - Irén, Irisz

Fényképes bögrék, avagy kezdődjön jól a reggel!

Mikor valaki gondban van azzal, hogy mivel ajándékozza meg a másikat, szinte kézenfekvő dologként ötlik az eszünkbe a fényképes ajándéktárgyak ötlete. Hiszen egyedi, nem valószínű, hogy szembe jön, és nem utolsó sorban személyes ajándék.
További híreink az Életmód rovatban

Mi alapján választunk szállást?

Van igény az egészséges konyhára, mégis 1-3 kiló felesleget szedünk magunkra nyaralás alatt – derült ki a Szallas.hu friss kutatásából. Bár a többség általában legalább heti 1-2 alkalommal edz, az úti cél kiválasztásakor a sportolási ...

Az elektronikus zene ikonja Budapesten

Nem sok olyan zenekar létezik a világon, akik több mint húsz éve úgy örvendenek töretlen népszerűségnek, hogy tulajdonképpen sosem volt igazán nagy rádiós slágerük, nagy költségvetésű videoklipjük vagy lemezkiadós támogatásuk.
További híreink az Életmód rovatban

Milyen kisgyermek kanapét válasszunk?

Ha már eljutottunk oda, hogy a gyermekünk kinőtte a babaágyat, ideje elgondolkodni azon, hogy milyen is legyen az új fekhelye. Természetesen a külcsín nem minden, így nem csak arról kell beszélnünk, hogy kívülről milyen is legyen.

Az internetező magyar nők csupán négy százaléka elégedett önmagával

Névváltással és márkamegújítással kezdi a tavaszt a Wellness magazin és wellnesscafe.hu. Az első Well&fit március 20-án kerül a polcokra, ezzel egyidőben megújul az online platform is. A márka névváltását megelőző reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a nők elégedetlenek önmagukkal, stresszesek és rosszul alszanak, de a kutatás pozitív folyamatokra is rámutatott.

Hol tartsunk szülinapot gyerekeknek?

Akinek gyermeke van tudja, hogy közel sem olyan egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt egy fergeteges szülinapi bulihoz. Budapesten még könnyebb helyzetben vannak a szülők, de áttekintjük a vonzáskörzetében található lehetőségeket is.

Újra jöhet a madárinfluenza

A baromfitelepek járványvédelmi zártságának biztosítása kiemelten fontos az újabb madárinfluenza járvány megelőzése érdekében Magyarországon - hívta fel az állattartók figyelmét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-nek küldött közleményében.

A Béres-cseppről lesz sorozat???

Béres József (1920-2006) élettörténetét bemutató sorozatot tűz műsorra szombattól a Duna Televízió Cseppben az élet címmel.

Szabályozza magát a Facebook

Sheryl Sandberg, a Facebook másodi számú vezetője kedden bejelentette, hogy a vállalat szabályozni fogja a kisebbségeket és nehéz körülmények között élőket célzó hirdetéseket.

Magyar kulturális évad Izraelben

Megnyitotta a márciustól októberig tartó izraeli magyar kulturális évadot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedd este Tel-Avivban, a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének harmincadik évfordulóján.

Készítsen eredeti húsvéti dekorációt már most

Közeledik a tavasz és vele együtt a húsvéti ünnepek is. Csodás, színpompás időszaka az évnek, amikor végre minden kivirágzik és illatozik. A húsvéti szimbólumokat becsempészheti otthonába is, egy két saját készítésű dekorációval. Nagyon egyszerűek, akár gyerekek is el tudják készíteni. Lássunk hát neki!

A külhoni magyarok magyar táborba küldik a gyerekeket

Az idei évben eddig több mint 20%-kal jelentkeztek többen nyári táborokba, mint tavaly, és újdonság, hogy a jelentkezők jelentős része külföldön élő magyarok gyermekei. Erről, és az idei évben megszaporodó meghökkentő táborokról a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetőjét kérdeztük.

Talpra áll a magyar könyvpiac?

A működő hazai könyvkiadók fogyását nem sikerült megállítani, de az árbevétel már növekedésnek indult.

Óriási áradások az USA-ban

Áradnak a folyók az Egyesült Államok középnyugati államaiban, több települést már kiürítettek, Missouri államban a kormányzó rendkívüli állapotot hirdetett.

Ne veszítsük el a hajunk!

Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban. Ijedtségre semmi ok, hiszen napi 60-80 hajszál kihullása teljesen természetes, a kihullott haj helyén új szál indul növekedésnek. Aggódnunk akkor kell, ha a hajhullás mértéke fokozódik, vagy esetleg bizonyos területeken csomókban kezd hullani a haj. Mire utalhat ez és mi okozza?
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását