2020. augusztus 5. - Krisztina

5G: A mobil online játékok új korszaka

Az utóbbi időben sokat hallunk az új, magas frekvenciájú technológiáról, az 5G-ről. Az 5G körüli eszmecserék és viták, valamint az online játékok napjaink legaktuálisabb témái. Az 5G lényegében egy ötödik generációs standard, amelyet ...
További híreink az Életmód rovatban

Veszélyben a gyermekek látása: erős az UV

Összefogtak a látszerész szakemberek, hogy meggyőzzék a lakosságot, a napszemüveg nem egy divatkellék, hanem látásunk záloga, főleg, ha már gyerekkorban elkezdjük hordani.

Élj maradéktalanul!

"Élj maradéktalanul!" elnevezéssel társadalmi célú kampányt indított a Médiaunió Alapítvány az élelmiszerpazarlás visszaszorítása érdekében - közölte a szervezet hétfőn az MTI-vel.
További híreink az Életmód rovatban

Ismered a komolyzene egészségmegőrző hatásait?

Miközben nem győzzük hangsúlyozni a komolyzene jótékony, az egészségre is kifejezetten pozitív hatásait, elszomorító hírekkel is találkozunk a témában.

Menthető-e a mozgó fog?

Előfordul, hogy egyik napról a másikra hirtelen, minden figyelmeztető jel nélkül arra ébredünk, hogy mozgó fogat érzékelünk szájüregünkben. Ez a jelenség a félévente esedékes kontrollvizsgálatokkal, rendszeres fogmosással és a megfelelő szájápolással elkerülhető.

Így legyen emlékezetes a legénybúcsú

A legénybúcsúkról szinte mindenkinek az ikonikus, Másnaposok című film ugrik be, amikor a legénybúcsús csapat életük legnagyobb kalandjába keveredik. Bár ennél azért érdemes egy fokkal szolidabbra venni a figurát, a legénybúcsú ennek ellenére is lehet emlékezetes, életre szóló kaland, mind a vőlegény, mind a meghívottak számára.

Adomány a jövő mérnökeinek

Az innováció a tehetségek ösztönzésével kezdődik – vallja a hazai kutatás-fejlesztésben élen járó HungaroControl. A társaság szinte minden területen elkötelezett a folyamatos technológiai fejlődés iránt, így a társadalmi felelősségvállalásában is.

Így lett a Vans a női cipők piacán is közönségkedvenc

Az első napon mindössze tizenkettőt adtak el a Vans márka cipőiből, ez a szám a legutóbbi ötven évben tízmilliós nagyságrendekre növekedett. Az utcai divat meghatározó szereplője a brand, amely a férfiak után a nők öltözködésében is alapdarabbá vált.

Néhány tipp a szivattyú élettartamának meghosszabbításához

A nagy áruházakban jellemzően lehet találkozni kerti gépekre szakosodott osztályokkal, ezek mérete és kínálata együtt változik az évszakokkal. Bizonyára ezeken az osztályokon is lehet találni szivattyúkat, azonban érdemes inkább szakkereskedésben keresgélni.

Mit tudhat egy modern fal? Fűteni és hűteni mindenképp!

A fűtőtestek és padlófűtések technikáján túl egy egészen korszerű módon is felmelegíthetjük, sőt le is hűthetjük otthonunkat. Ez pedig a falfűtés, falhűtés lehetősége. Hogy mit tud nyújtani ez a megoldás, és hogy miért lehet általa egészséges lakóklímát kialakítani, annak minden részletének utánajártunk.

Árnyékolók a medence köré, amik nem csak a kíváncsi pillantásoktól védenek meg!

A medencevásárláson túl más egyéb kiegészítő eszköz is szükséges ahhoz, hogy zavartalanul tudjuk élvezni a fürdőzést. Ilyen eszköz többek között az árnyékoló, aminek nem is egy hasznos funkciója van. Ha még nem ismered a választékot, mindenképpen olvasd el összefoglalónkat!

Vásárlási kalauz fürdőszobai tolóajtókhoz

A fürdőszobák kialakításának legfontosabb kérdése, hogy fürdőkád vagy zuhanyzó kerüljön-e beépítésre. Ha utóbbi mellett döntünk, még akkor is számos paramétert és tényezőt kell tisztázni ahhoz, hogy az elképzeléseinknek megfelelő fürdőszoba valósulhasson meg.

A hűtőszekrények és fagyasztók főbb típusai

igényel. A megfelelő méretű modell kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a háztartásban élő személyek számát, étkezési szokásait és természetesen a konyha méretét is. Mérlegelni kell továbbá, hogy szükség van-e mélyhűtőre és ha igen, mekkorára. Az alábbiakban a megfelelő típus kiválasztásához szeretnénk néhány hasznos tanácsot adni.

A jó testvérkapcsolat titka

Ha több gyermekünk van, akkor nagy valószínűséggel számíthatunk arra, hogy otthonunk idővel csatatérré válhat. Hiszen a testvérek minden apróságon képesek összeveszni, legyen bármiről is szó. Azonban mai cikkünkben néhány tippet adunk arra, hogy a csatározások helyett békesség uralkodjon otthonunkban.

Magántőkés MOL Bubi gyűjtőállomás épült a BudaParton

Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, így már 158 helyszínen összesen 2071 almazöld bicikli áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére. A Dombóvári út és a Buda-part tér sarkán található új gyűjtőállomás a Property Market fejlesztésében valósult meg.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását