2021. június 23. - Zoltán

Folyékony gáz

A PB-gáz számos felhasználási lehetőséget kínál: fűtés, meleg víz előállítás, főzés, de akár hűtésre, vagy éppen elektromos áram előállítására is használható. Ott is, ahol vezetékes gáz, vagy elektromos áram sem áll rendelkezésre.
További híreink az Életmód rovatban

6 szerszám, aminek biztosan hasznát vesszük

Otthonunk és annak környéke állandó feladatok elé állíthat minket, amik hatékony megoldásához azonban mindenképp érdemes pár szerszámot és eszközt kéznél tartanunk. Éppen ezért az alábbi cikkben összegyűjtöttünk 6 szerszámot, aminek ...

Új szabály: új építésű ingatlanokba min. 25% megújuló energia kell - SolarEdge

Ha új ingatlant tervezel és szeretnéd, hogy ne csak a jogszabályoknak megfelelő ház legyen az eredmény, hanem egy közel 0 energiaigényű ingatlan is, akkor itt jó helyen jársz.
További híreink az Életmód rovatban

Könnyítse meg a szájhigiénia fenntartását, és szerezzen be egy hatékony szájzuhanyt!

Sokan még a megfelelő szájhigiénia mellett is szenvedhetnek ínygyulladástól. Amennyiben koronával, fogszabályzóval vagy esetleg implantátummal rendelkezik, akkor a fogak tökéletes tisztasága érdekében szüksége lehet szájzuhanyra.

Egyedi weboldal készítés - ahol az ügyfél mindig a fókuszban van

Mivel az elmúlt év során egyre több cég szállt be az online kereskedelembe, rengetegen szembesültek azzal, hogy ha ki akarnak tűnni a tömegből, akkor azt csak egyedi weboldal készítés segítségével tudják megtenni. Ebben a bejegyzésünkben megvizsgáljuk közelebbről azt, hogy ez miért alakult így.

Természetes gondoskodás a kedvenceink egészségéért

Háziállat nélkül lehet élni, de nem érdemes. Tartja az ismert mondás, és valóban így is van. Éppen ezért (is) a gazdik számára kedvencük egészsége különösen fontos. De vajon hogyan gondoskodhatnánk róluk minél odaadóbban, mi mindenre kell odafigyelnünk?

Fiat generátor: felújítás vagy cseredarab a jobb választás?

Ha például az autó aksija indokolatlanul lemerül, vagy nem ad le megfelelő mennyiségű energiát, az elég generátor gyanús az eset minden autótípus esetén.  Így van ez Fiat modellek esetében is.

Tíz fokkal lesz melegebb

A héten biztos és határozott melegedés megy végbe a légkörben: a hét végéig mintegy tíz Celsius-fokot emelkedik a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

Kortárs magyar regények megfilmesítése

A Szindbádtól az Akik maradtakig számtalan jó film készült irodalmi mű alapján. Sok kortárs hazai mű is megérdemelné, hogy vászonra vagy képernyőre kerüljön. Egy friss kezdeményezés ezt a szokást elevenítené fel.

Nyár, kékség, Pandora

Május 27-e a Pandora ékszerrajongók újabb nagy napja. Ezen a napon került ki ugyanis a cég nyári kollekciója. A charmok szerelmesei újabb különlegességekkel gazdagodhatnak, ezúttal a tengerek élővilága kerülhet a csuklójukra. A nyár elengedhetetlen kelléke a tenger, amely a pihenés, a szabadság megtestesítője. A Pandora ékszereivel ez mostantól mindig veled lehet.

Így dolgozik egy profi webfejlesztő csapat

Tervezés, fejlesztés, működtetés: ez az a három fázis, ami meghatározza egy professzionális Drupal fejlesztő csapat életét egy webes projekt kapcsán. A tervezés fázisában a megbízó elképzelései alapján a szakértelemmel felvértezett webfejlesztők igyekeznek megtalálni az optimális megoldást a feladat végrehajtásához. Az alapos tervezést követi a fejlesztés.

Egyre izgalmasabb csomagolópapírok és fóliák a dekorációs piacon

A hagyományos csomagolóanyagok tárháza évről évre egyre izgalmasabb textúrákkal, mintázattal és az aktuális dekorációs trendeknek, lakberendezési stílusoknak megfelelően bővül. A technológia és az alapanyagok bővülésével nehéz, de szerencsére nem is kell határt szabni az alkotói elképzeléseknek.

Leves: házhoz rendeled, vagy te magad főzöd?

Ha te is leveses vagy, akkor biztosan főztél már otthon is, és az éttermeket is végigpróbáltad már. Egy jó leves mindent megér. A nyári hőség hideg gyümölcslevesei és a télidő forró, lélekmelengető húslevesei is mind szakértelmet igényelnek. De ezt te is tudod.

Erre lesz szüksége az újszülöttnek a kórházban

A szülést követő napok nyugodtabban és kényelmesebben telhetnek, ha mindent magunkkal viszünk, amire szükség van. Érdemes előre listáznunk, mi az, amit feltétlenül be kell tennünk a kórházi csomagba. Pakoljunk össze akár már a harmadik trimeszter elején.

A női pénztárca a nem mindennapi kisugárzás garantálója

A női pénztárca jócskán túlmutat a használati kellékek világán. A hölgyek számára többnyire nem a hatékonyság vagy a kezesség a legfontosabb jellemvonások. Bár tagadhatatlan, hogy e kettő is elengedhetetlen a végső harmónia megteremtéséhez.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását