2020. október 21. - Orsolya

További híreink a Gondolataink rovatban

Csenget a véleményrendőrség

A rossz szándékú rémhírterjesztők ellen a korábbi szabályokkal is fel lehetett volna lépni, az új szabályokat viszont alapvető jogaikat gyakorló állampolgárok ellen használták fel. A rémhírterjesztés miatti botrányos rendőri ...

Csak egy pakli kell

Virágkorát élik a számítógépes játékok, az online játékok pedig e-sporttá alakulva már nem csupán szórakozási formák, de megélhetést is biztosítanak a legnagyobb geek-eknek. Elnyomhatja-e ezt a trendet az élő társasjáték varázsa?
További híreink a Gondolataink rovatban

Innen már csak feljebb van Dárdainak?

A címben megfogalmazott kérdés, lehet, hogy kijelentésként is megállná a helyét. De nézzük, hogyan kezdődött, és miként ért véget Dárdai Pál edzői karrierje a Hertha csapatánál.

A Fidesz sárba tiporta a demokráciát

Megdöbbentő közleményt adott ki mi a Fidesz - mellyel gyakorlatilag a demokrácia lényegét vesztette el az ország.

Muszlimok vagy terroristák?

Londonban élőként is nehéz megemészteni azt a gyűlöletet, ahogy a terroristák nap, mint nap megpróbálják felbomlasztani a világunkat. Mert eza céljuk. Tönkre akarják tenni az általuk soha el nem érhető szabadságot és jólétet.

A Fidesz már teljesen megbolondult?

A szocialisták sorozatosan veszélyeztetik a magyarok biztonságát - így reagált a Fidesz sajtóosztálya az MSZP-s Molnár Zsolt nyilatkozatára. A közlemény az aljasság csúcsa, pedig még nincs is választási kampány.

HírExtra Videó: a magyar elitről

A HírExtra videós rovatának negyedik részében a magyar politikai elitről beszélgettünk, szokásunk szerint rendhagyó módon... és egy seprű is főszereplővé vált.

Elitsöprés

Mikor vesszük észre hogy az egész magyar politikai elitnek el kell tűnnie a történelem süllyesztőjében? Méghozzá jó mélyre, six-feet-under.

HírExtra Videó: a Brexitről

A HírExtra videós rovatának harmadik részében a Brexitről beszélgettünk, szokásunk szerint rendhagyó módon... és egy vendég is benézett.

Minket ne kritizáljon senki! – kiléptünk

A Magyar Közlöny kedden adta tudtul a hírt, aminek lényege Orbán Viktor kilép a Nyílt Kormányzati Együttműködés nevű nemzetközi programból. Ha egyszerűen kell fogalmaznunk: megsértődtünk, mert kritizálni mertek.

HírExtra Videó: a magyar médiáról

A HírExtra videós rovatának második részében a magyar média különleges helyzetét közelítettük meg, kissé rendhagyó módon.

Nyugger Erzsébet

Most minden nyugdíjas boldog. Miután Orbán Viktor tárgyalt az Idős ügyi tanáccsal komoly bejelentést tett. Tízezer forint Erzsébet-utalvány lesz a NER karácsonyi ajándéka a szépkorúaknak.

HírExtra VIDEÓ: Vidám beszélgetés Trumpról

A HírExtra elindította videós rovatát. Ebben most Donald Trumpot, az Amerikai Egyesült Államok leendő elnökét vesézzük ki. Majdnem szó szerint.

Orbánnak volt egy jó napja

Orbán Viktor, pár leírt szóban szemenköpte az eddig nyugati(bb) értelemben vett demokráciát.
Még mindig hírek
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását