2024. május 3. - Tímea, Irma

Állásbörze a BME-n

Kedden és szerdán tartják a közép-európai régió legrangosabbnak tartott állásbörzéjét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME). Az egyik legnagyobb céges seregszemlén legalább 170 kiállító vesz részt, és körülbelül 10 ezer érdeklődőre szám
2007. november 13. kedd 00:15 - Hírextra
A Műegyetem immár 17. éve rendez állásbörzét, a mostani a 25. alkalom. Az iskola központi épületében három szinten összesen 160 standot állítanak fel, ahol a hazai, illetve a szép számban érkező külföldi kiállítók állásajánlatokkal, gyakornoki helyekkel illetve diplomaírási lehetőségekkel várják a fiatalokat. A műegyetemisták mellett több budapesti felsőoktatási intézményből, vidékről és a határon túlról is érkeznek majd diákok.

Az Európából, illetve a tengerentúlról érkező cégek főként a már gyakorlattal rendelkező, diplomás fiatalokat keresik; a legnépszerűbb az eddigiekhez hasonlóan az informatika, a villamosmérnöki illetve a gépészmérnöki végzettség, de az orvosok is "kapósak" - mondta el a Független Hírügynökségnek Kreutzer Richárd, a BME Karrierirodájának vezetője.

Bővebb információ a http://www.allasborze.bme.hu internetes oldalon található. Itt a résztvevő cégekről, vagyis a potenciális munkaadókról, állásokról, illetve a követelményekről is további részleteket lehet megtudni. Az állásbörze kedd reggeli ünnepélyes Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter is beszédet mond.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását