2024. május 24. - Eszter, Eliza

Ryan Gosling beköszönt, a közönség sikított

Személyes megjelenésével dobta fel A kaszkadőr című filmjét beharangozó műsort Ryan Gosling, s bár ő maga ezúttal nem vállalkozott semmilyen mutatványra, a közönség így is egy emberként sikított örömében.
2024. május 3. péntek 14:11 - HírExtra

A kaszkadőrről mindenki – Steven Spielbergtől a kritikusokig – azt mondja, hogy az év egyik legszórakoztatóbb filmje lett, s ennek örömére a Universal Studios hollywoodi telephelyén nagyszabású kaszkadőrbemutatót rendeztek. Itt lett az esemény meglepetése a hirtelen betoppanó Gosling, aki közölte, csupán azért jött, hogy köszöntsön mindenkit.

A romantikus vígjátékba oltott látványos szuperprodukció a The Fall Guy című, 1981 és 1986 között futott tévésorozat nyomán született, amelyben a korszak nagy szívtiprója, Lee Majors olyan kaszkadőrt alakított, aki a hollywoodi produkciók szüneteiben fejvadászként egészíti ki soványka jövedelmét. Gosling lett az új Colt Seavers A kaszkadőrben, akinek meg kell oldania egy rejtélyes emberrablási ügyet, miközben tisztázni próbálja kapcsolatát volt szívszerelmével, akit Emily Blunt alakít. 

A bűnügyi és szerelmi bonyodalmak közepette természetesen minden robban és lángol, ahogyan egy olyan filmhez illik, amely a kaszkadőrök munkája előtt kíván tisztelegni. David Leitch rendező maga is a kaszkadőrök közül verekedte magát az akciófilmes alkotók élvonalába (John Wick, A gyilkos járat), és A kaszkadőrrel az a bevallott célja, hogy kilobbizza az Amerikai Filmakadémiánál: az eddig kellően meg nem becsült szakma képviselői számára is alapítsanak Oscar-díjat.

„Ha a film azt akarja elérni, hogy a kaszkadőröket jobban tiszteljék, akkor tökéletes mutatvány. Ha csak arra akarja felhívni a figyelmet, hogy Gosling mennyire jó fej, akkor is kifogástalan” – fogalmazott Clarisse Loughrey, az Independent kritikusa.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását