2024. április 23. - Béla

A Mindenki Magyarországa így reagált a hangfelvételre

A Mindenki Magyarországa Néppárt álláspontja szerint Magyarország Orbán Viktor és fideszes maffiaszervezetének kormányzása alatt a keleti diktatúrák sorába süllyedt - írják közleményükben.
2024. március 26. kedd 14:09 - HírExtra

A közlemény teljes szövege:

Poltnak és Rogánnak azonnal távoznia kell! Orbán adja vissza a megbízatását! 
 

A Mindenki Magyarországa Néppárt álláspontja szerint Magyarország Orbán Viktor és fideszes maffiaszervezetének kormányzása alatt a keleti diktatúrák sorába süllyedt. Hogy innen visszatérhessünk a demokrácia, a jogállam és a tisztesség útjára, csak egy megoldás létezik: a magyar kormánynak és a legfőbb ügyésznek azonnal távoznia kell! Új választást követelünk! 
 

Egy valódi demokráciában teljesen elképzelhetetlen, hogy a legfőbb ügyészt a kormány propagandaminisztere utasítsa ügyek befolyásolására, eltussolására, személyek nevének kihúzására, amit az általa vezetett ügyészség szó nélkül teljesít. A magyar kormány képviseletében Rogán Antal, illetve a legfőbb ügyész, Polt Péter olyan határt lépett át, amely Magyarország legsötétebb diktatúráinak módszereit idézi. 
 

Éppen ezért a magyar igazságszolgáltatásba és jogállamiságba vetett bizalom helyreállítása érdekében a Mindenki Magyarországa Néppárt követeli a magyar kormány és a legfőbb ügyész távozását, új választás kiírását, valamint szakértői kormány felállítását, amelynek elsődleges feladata a jogbiztonság és a demokrácia helyreállítása lesz. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását