2024. június 2. - Kármen, Anita

Hoppá! Túlélőt találtak a lezuhant Airbus keresése közben

Fedélzetén 153 emberrel az Indiai-óceánba zuhant a jemeni állami légitársaság utasszállító repülőgépe a Comore-szigeteknél kedden hajnalban. Délelőtt találtak egy túlélőt a tengerben, és három holttestet is kiemeltek.
2009. június 30. kedd 11:45 - HírExtra
A Yemenia jemeni légitársaság közlése szerint 142 utas és 11 fős személyzet tartózkodott a repülőgépen, a légitársaság tisztviselője azt mondta, hogy egy Airbus A310 típusú repülőgépük veszett oda az Indiai-óceánba. Az utasok franciák és Comore-szigeteki állampolgárok voltak. A jemeni polgári légiforgalmi hatóság egyik tisztségviselője azt mondta: A Comore-szigetek fővárosától, Moronitól 16-17 tengeri mérföldre holttesteket láttak a víz felszínén, illetve hatalmas olajfoltot.

A párizsi Roissy repülőtér információi szerint a szerencsétlenül járt gép hétfőn 8 óra 55 perckor szállt fel a Roissyról, majd Marseille és Szanaa érintésével kedden hajnali 1 órakor kellett volna megérkeznie Moroniba. Párizsban is Airbusról beszéltek, de nem 310-esről, hanem A330-200-asról.

A Comore-szigetek a Mozambiki-csatornában, Madagaszkártól mintegy 300 kilométerre északnyugatra és az afrikai kontinenstől ugyancsak hasonló távolságra keletre fekszik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kisordog23
2009. július 2. 22:12
Már elnézést, de ezen a weblapon még nem találtam olyat, amiért igazán érdemes lett volna regisztrálnom. Egyik cikkük nagyon feldühített, és hozzászólást kellett írnom arra is, ahol felháborított szintén a tiszteletlenség, és tapintatlanság. Ez mind emberi érzés, de akkor ki irja ezeket a cikkeket, ha az érzés hiányzik?!?
E.
2009. június 30. 20:33
Bravó!:(((((
Egy repülőgépszerencsétlenség kivívta "önöknél" a hoppá kategóriát!!!!!
Szégyelljék magukat!!!!!!!
albiro
2009. június 30. 16:06
Elnézést, szánalmas!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását