2024. május 4. - Mónika, Flórián

Zuschlag-ügy:A Fiatal Baloldalra költötték a milliókat?

Újból kihallgatták Zuschlag Jánost a kecskeméti ügyészségen - tudta meg a HavariaPress. A különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsított MSZP-s politikust szerdán hallgatták újból ki az ügyészek: Zuschlag ezen a kihallgatásán már nem csak politikai, hane
2008. március 6. csütörtök 19:30 - Hírextra

Elmondta, hogy a különböző alapítványokon keresztül megszerzett milliókat nem magáncélra költötték, hanem a Fiatal Baloldal különböző rendezvényeire fordították.

A hírügynökségnek Zuschlag János ügyvédje elmondta, hogy védence most sem tett részletes beismerő vallomást, csak a fentieket közölte kihallgatóival.

A Zuschlag-ügy kapcsán már 15 embert gyanúsítanak: legújabban egy kiskunhalasi férfival szemben, bűnpártolás miatt indult eljárás az üggyel kapcsolatban.

A csalássorozattal kapcsolatos nyomozás határideje két hét múlva jár le, s a korábbi elképzelésekkel ellentétben, már elképzelhető, hogy a nyomozás meghosszabbítását kezdeményezik az ügyben.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását