2024. február 26. - Edina

Nyúlcipőt próbált húzni, de elkapták

Megpróbált elmenekülni a tolvaj, de a bajai járőrök gyorsabbak voltak. Pár hét alatt a nyomozást is befejezték és megküldték az iratokat az ügyészségnek.
2024. január 24. szerda 13:05 - HírExtra

Egy fenyőfaárus értesítette a rendőröket 2023. december 5-én, hogy szemtanúja volt, amint egy férfi feltörte az egyik parkoló autót, és most menekül. A járőrök az elkövető nyomába eredtek, nem hagyták, hogy meglépjen. Pár sarokkal később utolérték és elfogták.

A sértett elmondta, hogy a lányával vásárolt az egyik üzletben, majd amikor végeztek, a kocsihoz indultak, amiből egy láb lógott ki. Közelebb érve már azt is látták, hogy egy idegen férfi kutat az autóban, ezért kérdőre vonták. Az illetéktelen kipattant a járműből, magyarázatul pedig előadta, hogy összetévesztette a kocsit az édesanyjáéval. De hiába igyekezett kivágni magát, a lány kiszúrta, hogy a férfi vállán van az édesapja táskája, amit minden bizonnyal a járműből lopott. Kérték a tolvajt, hogy adja vissza az értéküket, aki eleget tett ennek, majd kereket oldott. A történteket végignézte az egyik árus és hívta a rendőrséget.

A kocsit egyébként lezárta távozáskor a tulajdonos, de az indítókulcs valami oknál fogva feloldotta a járművet. Ezt használta ki az éppen arra sétáló elkövető. 

A 25 éves férfit kihallgatták a lopás miatt, a nyomozást pedig a napokban befejezték és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását