2024. április 24. - György

Ráfázott a cipőtolvaj

Bilincs került annak a kecskeméti férfinak a csuklójára, aki arra tette fel egy napját, hogy sportcipőket lovasítson meg üzletekből.
2024. március 5. kedd 09:27 - HírExtra

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. március 1-jén délután. A tolvajt az egyik kecskeméti cipőbolt biztonsági őre csípte fülön, amint egy drágább sportcipővel a kezében igyekezett távozni, fizetés nélkül. A termékről az áruvédelmi eszközt is eltávolította az elkövető, így az őr szemfülességének köszönhető, hogy nem tudott vele meglépni. Az esetről egyből értesítette a rendőröket, akik a helyszínre vonultak.

Igen ám, csakhogy időközben fény derült arra, hogy a nap első felében sem tétlenkedett a tolvaj. Délelőtt egy másik üzletben járt, ahol szintén kinézett egy sportcipőt. Erről is levette a lopásgátlót, ám mielőtt megléphetett volna vele, észrevette, hogy figyelik az eladók, ezért inkább visszatette a polcra. Pár órával később viszont úgy gondolhatta, hogy ha már felpróbálta és jó volt rá, miért ne menne érte vissza. Az új cipőért cserébe otthagyta a régi, használt surranóját, ez alkalommal pedig észrevétlenül tudott távozni, ám a biztonsági kamerák végül lebuktatták.

A rendőrök őrizetbe vették a 43 éves helybélit, és gyanúsítottként hallgatták ki a lopások miatt. A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekményt is elkövetett-e a tolvaj. 

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását