2024. április 24. - György

Hamis gyógyszerekkel seftelt

Magyarországon nem forgalmazott gyógyszereket akart külföldre juttatni az a bajai lakos, akit 2024. február 12-én fogtak el a rendőrök.
2024. február 14. szerda 12:08 - HírExtra

A rendelkezésre álló adatok alapján a helyi férfi különböző, hazánkban nem forgalmazott asztma, nyugtató és erős fájdalomcsillapító gyógyszereket szerzett be ismeretlenektől, amelyeket csomagküldő szolgálatok útján többnyire külföldre értékesített.

A rendőrök egy csomagfeladást követően ütöttek rajta a férfin, akinél három kartondobozban összesen 90 ezer tablettát foglaltak le. Az általa használt lakásokban és bérelt garázsban, kartondobozokba csomagolva további 479 990 db és 830 üveg, hazai forgalomban nem található pszichotróp hatású anyagokat tartalmazó tablettát, valamint közel 4 millió forintot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A készítményeket szakértő bevonásával vizsgálják a rendőrök.

A 61 éves helyi lakost a Bajai Rendőrkapitányságon gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását