2024. május 29. - Magdolna

Bajor Imre elhanyagolja barátait

Keserű nosztalgiával emlékeznek vissza Bajor Imre hajdani osztálytársai az egykori legendás gombfocimeccsekre. A híressé vált barát ugyanis úgy tűnik, mostanában nem elérhető barátai számára.
2009. november 21. szombat 17:23 - HírExtra
Frigyesi János, Bajor gyermekkori barátja nemrég a tengerentúlról utazott haza, ám megdöbbenésére ő sem tudta elérni a gyermekkori cimborát.

„Többször próbálkoztam, de lehetetlen szót váltani vele! Pedig még Dunakeszire is elbringáznék, csakhogy bejelentkezni sem tudtam hozzá” – panaszolta Frigyesi János, aki még főiskolás korában beprotezsálta az akkoriban ismeretlen színészt Ágoston András, a másik osztálytárs vizsgafilmjébe is.



„Segítségemmel játszott kamaszként Margitai Ágnes és Szervét Tibor mellett. Még a régi kazettát is elküldtem neki, de választ se kaptam” – mesélte keserű tapasztalatát András, aki szintén nem tud mostanság „Kicsihuszár” közelébe férkőzni. – „Félszeg kissrác volt, mi jártunk át hozzá gombfocizni, mert anyukája a széltől is óvta. A gimnáziumban bontakozott ki, ahol már tanárait parodizálta. Nekem sem veszi fel a telefont már régóta” – mondta lemondóan András, aki legutóbb tizenkét éve találkozott barátjával: akkor meglepetésvendége volt Bajornak, bár ezt is Friderikusz Sándor szervezte meg a show-jában.

A hetvenkét éves Koós Jánossal nagy duhajcimborák voltak; éjszakákat mulattak át, együtt szurkoltak a Fradinak, közösen jártak nyaralni, de információink szerint már ők se találkoznak annyit, mint hajdanán.

„Ritkán beszélünk, Imi már nem jár velem a meccsekre szurkolni, elfoglalt. Nyáron találkoztunk néhányszor” – számolt be az énekes.

Végül Bajor Imre is megszólalt a barátság-ügyben.

„A Frigyesi, emlékszem! Tényleg nem veszem fel a telefont, reggeltől estig próbálok vagy fellépek. Hülyeség, hogy hátat fordítok a régi haveroknak, szívesen találkozom a srácokkal, ha akad rá időm, és utolérnek” – tagadta a megkopott barátságáról szóló híreket a mostanában kudarcidőszakát élő Imre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását