2024. július 27. - Olga, Liliána

Fejleszd magad női vezetőként hangoskönyvekkel!

Sokan azt gondolják, cégvezetők csak férfiak lehetnek, ők ugyanis sokkal határozottabbak, képesek érzelemmentesen kommunikálni és célorientáltak. Ám napjainkban már egyértelműen bebizonyosodott, hogy igen is, a nőkből is lehetnek kiváló vezetők, menedzserek.
2024. május 20. hétfő 18:37 - HírExtra

Az viszont fontos, akármelyik nemről is van szó, hogy folyamatosan fejlesszék magukat, példát mutatva ezzel a beosztottaknak. Ehhez nyújtanak segítséget a VOIZ hangoskönyvei: a kínálatban több olyan mű is elérhető, amely kifejezetten az üzleti szférában dolgozókat szólítja meg, elsősorban a leadereket.

Hangoskönyvekből is lehet tanulni

Régen egy cégvezetőnek még a napi munka mellett esténként időt kellett arra is fordítania, hogy könyvekből képezze magát. Ezeket be is kellett szerezni – könyvesboltból vagy könyvtárból –, ami szintén plusz időbe került.

Szerencsére ma már hangoskönyvek is a rendelkezésre állnak, így akár vezetés vagy edzés közben is lehet bővíteni a tudástárat. A VOIZ szolgáltatása azért remek, mert a telefonra vagy a tabletre letöltve szinte bármikor hozzáférünk a művekhez.

Van időzítő is, így be tudjuk állítani, hány percig szóljon a hangoskönyv. A rendszer megjegyzi, hol tartottunk, így a következő alkalommal innen indulhatunk tovább. Havi és éves előfizetést is válthatunk, de akár egyetlen egy könyvet is megvásárolhatunk – cégvezetőként ezek mind hasznos dolgok.

Milyen hangoskönyveket találunk az üzleti, gazdasági témakörben?

Az alkalmazásban közel 2000 hangoskönyv érhető el, de nem kell egyesével átlapozni mindet, hiszen kategóriákba sorolták az oldal fejlesztői a műveket. Cégvezetőként, menedzserként elsősorban a vállalkozás, üzlet, vezetés témakört érdemes megtekinteni. Itt rövidebb és hosszabb hangoskönyveket is találsz – mindenhol fel van tüntetve, a meghallgatás hány percet vesz igénybe.

A legnépszerűbbek azok, amelyekben gyakorlatias tanácsok olvashatók, esettanulmányokkal vannak kibővítve. Nagy nevű alkotók művei is elérhetők itt – például Brian Tracy motiváló írásai, Seth Godin marketingkönyvei vagy John C. Maxwell vezetőknek szóló jótanácsai.

Tárgyalástechnika, időgazdálkodás, hatékonyság, generációk közötti különbségek megértése, dolgozók motiválásának mikéntje? A gazdagság tuti receptje? Bármelyik téma is érdekel jobban, találsz hozzá megfelelő írást, amelyet ismert színészek, előadóművészek olvasnak fel.

A legkedveltebb hangoskönyvek üzleti témában

Össze is gyűjtöttünk kedvcsinálóként néhány jó hangoskönyvet. Íme, a mi ajánlatunk:

- Eric Ries: Lean Startup – 10 óra 31 perc

- Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa – 7 óra 8 perc

- Marshall Goldsmith és Sally Helgesen: Hogyan érvényesüljünk nőként? – 6 óra 54 perc

- Peter F. Drucker: A hatékony vezető – 6 óra 31 perc

- William Ury: Tárgyalás nehéz emberekkel – 4 óra 34 perc

- Michael Bungay Stanier: Szokj rá a coacholásra! – 3 óra 6 perc

Mint láthatod, a paletta igen színes, érdemes megtekinteni az oldalon a többi hangoskönyvet is, és letölteni azt, amelyikre szükséged van ahhoz, hogy jobb vezető légy.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását