2024. május 19. - Ivó, Milán

Tragikus: sánta maradhat Bajor Imre

Újra tolószékbe kerülhet Bajor Imre.
2009. augusztus 16. vasárnap 08:08 - HírExtra
Komolyan veszélyezteti egészségét Bajor Imre, aki áprilisban otthonában leesett a lépcsőről, és eltörte a bal bokáját. A szerencsétlenül járt színészt megműtötték, és egy fémlemezzel rögzítették a csontjait. A lapocskát el kellene távolítani a lábából, Bajor azonban retteg az újabb műtéttől.

– Még a lábamban van a fémdarab, és nem is tervezem, hogy eltávolíttatom. Én a gyávábbak közé tartozom, akik inkább kihagyják a műtétet – mondta lapunknak Bajor. – Meg hát, tudja hogy van, legyen bennem egy kis érték is! De komolyra fordítva a szót: egyelőre nem érzem ennek az ódiumát, nem hiszem, hogy komolyan kellene vennem ezt. Az orvos véleménye szerint azonban Bajor jobban jár, ha nem odázza el a beavatkozást, és mihamarabb kiveteti lábából a fémet.

– Nagy csapda egy ilyen műtét halogatása! Abban az időszakban, amikor még komplikáció nélkül ki lehet venni a lemezeket, a betegek egyáltalán nem érzik ennek szükségét – magyarázta dr. Kalcakosz Szófia.

– Később azonban bonyodalmakat okozhatnak a fémlapocskák, mivel ezek kórosan rögzülnek, benőnek, letapadnak, és akár a fogyás, akár egy újabb törés hatására óriási problémákat szülhetnek. Az illető újra sántítani kezd, fájni kezd a lába, és ilyenkor már sokkal nehezebb eltávolítani a beépített fémeket.

A gyógyulási idő ráadásul hosszadalmasabbá, a beavatkozás pedig kockázatosabbá válik. Úgy látszik, Bajor is besétált az orvos által emlegetett csapdába, hiszen azért sem sietteti az újabb műtétet, mert jobban érzi magát.

– Szerencsére már elhagytam a botot, bár a lépcsőn még nem úgy közlekedem, ahogy régen – meséli vígan a Kicsi Huszár.

– Meggyógyultam, már nem is sántikálok. Előfordul, hogy eszembe sem jut a dolog, ilyenkor senki sem mondaná meg, hogy baj volt a lábammal.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anglia51
2009. augusztus 16. 10:00
TRAGIKUS? Na menjenek már el a ...! Tragikus, ha egy pici gyerek rákos, ha egy ANYUKA beteg! Én is sánta lettem, de látva mások tragédiáit - amik VALÓBAN tragédiák -, megpróbálom úgy élni az életem, mintha mi sem történt volna, pedig itt-ott segítségre szorulok! Rosszul vagyok az ilyen "hangzatos" cikkektől! Mindamellett Bajor Imrét szeretem, jobbulást kívánok neki, de a cím mégis túlzás!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását