2024. május 7. - Gizella

Becsődölt Bajor Imre

Megszabadult veszteséges éttermétől Bajor Imre. Egyes források szerint a színész jóval áron alul tudott csak megszabadulni a kölcsönökkel terhelt Kicsihuszáron.
2009. november 11. szerda 10:27 - HírExtra
Bajor Imrét az ág is húzza: nem elég, hogy új filmje megbukott, most egyik régi vágya fulladt kudarcba. A showman szeretett volna egy igazi művészklubot üzemeltetni, a vállalkozás azonban hamar csődöt jelentett. A belváros szívében található Kicsihuszár étteremben csak lézengtek a vendégek, ami nem is csoda: annak ellenére, hogy művészklubról van szó, az étlapon igencsak borsos árak szerepeltek.

A fóbiáktól szenvedő humorista már az első hónapok után arról panaszkodott, hogy nem megy az üzlet, idén augusztusban pedig úgy határozott: megválik az éttermétől. Bajor Imre nem csak az üres étterem üzemeltetését finanszírozta zsebből, az üzlet beindításához több milliós jelzáloghitel százezrekre rúgó részleteit is törlesztenie kellett.

A kiábrándult vendéglátós végül 119 millió forintért árulta a Kicsihuszár tulajdonjogát, amitől nemrég végre sikerült is megválnia. Igaz, egyes információs szerint mélyen áron alul.

– Viszonylag hamar megszabadult tőle, annak ellenére, hogy pang a piac. Persze, rendesen áron alul adta el. De szerintem nem volt más választása, hiszen ez most nem egy olyan időszak az üzleti életben, amikor az ember hasznot termel egy éttermen. Éppen, hogy megélnek a vállalkozók – kezdte a névtelenséget kérő informátor. – Ha csődbe megy az ember, akkor a legokosabb gyorsan megszabadulni a “pénznyelőtől”, különben a teljes egzisztenciája rámehet.

Gianni szerint egy sikeres üzlet mindenképpen teljes embert kíván.

– Szenvedélyesen kell művelni azt, amibe belevágsz. Ha nem így csinálod, akkor halálra van ítélve. Bajor szerintem nem tudott eleget foglalkozni az üzlettel, hiszen rengeteg más dolga is volt mellette. Egy álmot akart megvalósítani, de szerintem nem gondolt bele, hogy mennyi kötelezettséggel, kitartással, és elhivatottsággal jár ez – vallja az olasz-magyar vendéglátós.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását