2024. május 3. - Tímea, Irma

Fidesz: az MSZP fenntartaná a Gyurcsány-korszakot?

A Fidesz szerint az, hogy nyilvános értékelő beszédet tart Gyurcsány Ferenc, még egy adalék ahhoz, hogy az MSZP fenn akarja tartani a volt miniszterelnök nevével fémjelzett korszakot.
2010. március 10. szerda 13:06 - HírExtra
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre azt mondta: aki azt akarja, hogy folytatódjon a Gyurcsány-korszak, az az áprilisi országgyűlési választáson szavazzon az MSZP-re, aki pedig végre le akarja zárni ezt a korszakot, szavazzon a Fideszre.

Az is bebizonyosodott az elmúlt hetekben - amikor zárt fórumokon járt Gyurcsány Ferenc -, hogy az MSZP még mindig a volt kormányfő pártja, és az MSZP igazi kampányát is ő viszi - tette hozzá a politikus.

Gyurcsány Ferenc Magyarországról, az elmúlt évekről és a tennivalókról mond összegző beszédet a Magyar Demokratikus Charta nyilvános rendezvényén március 19-én - erősítették meg a szervezet ügyvivői kedden. Az MTI úgy tudja, Gyurcsány Ferencet a szervezet kérte fel a beszéd megtartására.

A Magyar Demokratikus Charta azért március 19-én tartja e nyilvános rendezvényt, mert 1944-ben ezen a napon lépték át a német csapatok Magyarország határát.

Az MSZP szerint Gyurcsány Ferenc szerepvállalása a március 19-i, Magyar Demokratikus Charta által szervezett rendezvényen nem csak a párt, de a demokratikus oldal érdekeivel is egybeesik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását