2024. május 5. - Györgyi

Irtózatos vérfürdő a szülinapi mulatságon

Egy születésnapi összejövetelen késelte halálra két húgát, a harmadikat pedig életveszélyesen megsebesítette egy 23 éves fiatalember.
2009. március 30. hétfő 15:59 - Biga
Milton, Boston rosszhírű külvárosa. A 23 éves Kerby Revelus a nagymamával, szüleivel és három húgával tartott születésnapi party-n konyhakéssel rontott testvéreire. A támadáskor egy szülő sem tartózkodott a szobában, a nagymama éppen az alaksorba ment le valamiért.

Miután bátyja halálra szúrta 19 éves nővérét, a 9 éves Sarafina, hatalmas lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot, telefonon hívta a rendőrséget. Amikor a közelben szolgálatot teljesítő járőrök egy percen belül a helyszínre értek, a berúgott ajtó mögött már csak annyit láttak, hogy a fiatalember lefejezi 5 éves, legfiatalabb húgát, akinek a születésnapi tortája még érintetlenül állt az asztalon. A döbbent rendőrök azonnal tüzet nyitottak, sajnos már így is túl későn – írja a Sky NEWS internetes hírportálja.

Sarafina is életveszélyes sérüléseket szenvedett, a kezén, lábán és hasán tátongó mély sebekkel szállították a Bostoni Egészségügyi Központba. Ha a rendőrök csak fél perccel később érkeznek, már a középső kislány is halott lenne.

Revelus, a vérfürdőt megelőző 24 órában már összetűzésbe keveredett az egyik szomszéddal is – tájékoztat a helyi rendőrparancsnok: „A két férfi öklözésbe kezdett, a verekedést követő órákban Revelus már nagyon fel volt zaklatva”. A bostoni rendőrség tájékoztat arról is, hogy Revelus-t korábban egyszer már szabadságvesztésre ítélték lőfegyverrel való visszaélés miatt.

2004-ben ugyan ehhez a házhoz riasztották a rendőrséget, akkor a fiú ököllel vágta arcon az egyik lánytestvérét.
Forrás: HírExtra / Sky NEWS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását