2019. december 14. - Szilárda

Túszdráma! - Elrabolták a gördeszkás papagájt

Azután, hogy a MTV székházat megostromló gátlástalan csőcselék elragadta Mazsolát, a plüssdisznót, az ember már semmin nem lepődik meg.
2009. március 27. péntek 15:59 - Biga
Gordo 30 éves, guatemalai származású gördeszka csillag, tegnap délelőtt 10 óra környékén látták utoljára. A Los Angeles-i rendőrség nagy erőkkel nyomoz ismeretlen tettes után. A megrendült család kétségbeesésében fordult a médiához, elmondásuk szerint Gordo egy szennyes lelkű madárnepper áldozatává vált. A tulajdonos, Frank Mirales 10 éve él az alaposan megtollasodott deszkasztár árnyékában, üdvöskéjét a háttérből tréningeli, támogatja, etetgeti.

Az ő vallomása alapján, a tragikus órában csak az édesanyja tartózkodott otthon, aki miután furcsa neszezést hallott a terasz irányából, kilépve az ajtón már csak a Gorgdo-t ölbe kapva menekülő férfi hátát látta. A drámát szinte az elejétől a végéig rögzítette a szomszéd biztonsági kamerája, a felvételeket még ezekben az órákban is vizsgálják.

Gordo nagy népszerűségnek örvend szerte a környéken. Amikor a Mireles építette aprócska deszkáján vágtázik, egy egész seregnyi ámuló rajongó kíséri végig a városon. Mireles a negyvenes éveiben járó bohém agglegény, gyermekei nincsenek, a történtek nyomán azért is nagyon le van sújtva, mert Gordo olyan volt neki, mintha a saját fia lenne.

A helyi hatóságok csak azzal kommentálták az esetet, hogy sajnos a környéken egyre gyakrabban tűnnek el kisállatok, akik aztán vagy a tolvaj háztartásban végzik, vagy eladják őket, akár külföldre is. Gordo megtalálása fogós, ravasz ügynek ígérkezik.

A ’csupazöld’ és ’csupatoll’ élsportoló egyébként nehezen tűri az idegeneket, Mireles reménysége szerint a túszejtőt már most is otromba csípések tarkítják a feje tetejétől a talpáig mindenhol. Gordo értéke 5 ezer dollárra becsülhető, ám a tulajdonos megrázkódtatása - mint mondta - „nem a pénzről szól, hanem a barátságról”.

„Két évvel ezelőtt majdnem meghaltam, Gordo volt egyedül, aki segített nekem”. Két évvel ezelőtt Mireles-t egy teherautó ütötte el, a baleset utáni rehabilitáció részeként sokat kellet mozognia, ekkor rakta Gordo-t először deszkára.
Forrás: HírExtra / LA Times
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását