2024. május 5. - Györgyi

Megéri sorozatgyilkosnak lenni?!

Luxuscellába helyeznék el Josef Fritzlt, amennyiben együttműködik a bírósággal és nem fellebbez büntetése ellen.
2009. március 15. vasárnap 07:47 - HírExtra
Hétfőn kezdődik az emberöléssel, nemi erőszakkal, vérfertőzéssel, súlyos kényszer alkalmazásával, személyes szabadság korlátozásával és rabszolgasorsban tartással vádolt Josef Fritzl pere St. Pölten-i tartományi bíróságon. Az amstetteni rém várhatóan élete hátralévő részét rácsok mögött tölti, de mindezt luxuskörülmények között is teheti, ha kész együttműködni.

Az ügyészség azt javasolta a 73 éves osztrák férfinak, hogy ha nem fellebbez az ítélet ellen, akkor egy elit börtönben helyezik el. A fegyintézetben tenisz- és futballpálya található, a rabok dartsozhatnak, tornaterembe járhatnak, valamint főzőórákat is vehetnek.

Ha Fritzl nemet mond a felajánlásra, akkor a szigorított göllersdorfi intézetbe kerül. Itt tölti büntetését a kannibalizmus miatt elítélt Robert Ackermann is, aki azzal fenyegette meg az amstetteni rémet, hogy megeszi őt is.

Tavaly áprilisban derült ki, hogy Josef Fritzlnek hét gyermeke született a ma 42 éves gyermekétől. Elisabethtől. Az egyik csecsemő - egy ikerpár tagja - azonban háromnapos korában megbetegedett és meghalt, holttestét a férfi - saját bevallása szerint - egy kályhában elégette. Elisabeth és három gyermeke az apjuk által épített tömlöcben sínylődött, anélkül, hogy valaha is láttak volna természetes fényt. Három másik gyereket - két lányt és egy fiút - a "nagyszülők" magukhoz vettek: ők úgy nőttek fel, hogy még csak nem is hallottak a testvéreikről.
Forrás: Inforadió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását