2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újabb pénzkidobás

A Fidesz szerint érthetetlen, hogy miért van szükség, ráadásul ennyi pénzért a hétfőn induló kormanyszovivo.hu internetes oldalra. A honlap 200 millió forintba kerül, ami a legnagyobb ellenzéki párt szerint igencsak eltúlzott.
2008. június 15. vasárnap 12:47 - Hírextra
Felesleges pénzkidobásnak nevezte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján a hétfőn induló kormanyszovivo.hu internetes oldalt. Ennek elkészítésére és egyéves üzemeltetésére 200 millió forintot költ ugyanis a kormány az emberek pénzéből. A honlap a politikus szerint érthetetlen, hiszen a Miniszterelnöki Hivatalnak van saját internetes oldala és fizetett köztisztviselői, akik ezt üzemeltetik. Ezen kívül ott van az állami hírügynökség is, amelynek archívumában visszakereshetők a korábbi tájékoztatók anyagai.

Cser-Palkovics András a beruházásra szánt 200 millió forintot is nagyon eltúlzottnak tartja. A saját honlapját hozta fel példaként, amelynek havi üzemeltetési költsége 2400 forint, a feltöltés pedig újabb 2000 forint.


Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy sajtóhírek szerint a honlap elkészítéséhez pályáztatás nélkül 9 millió forintos megbízást nyert el Gyurcsány Ferenc egy korábbi üzlettársának, Honti Pálnak a cége.

Cser-Palkovics András elmondta, hogy a következő napokban kérdéseit írásban is felteszi Kiss Péter kancelláriaminiszternek.

A kormanyszovivo.hu honlapon hétfőtől a tervek szerint a kormányszóvivői tájékoztatókat lehet majd az interneten követni és a korábbi tájékoztatók anyagai is elérhetők lesznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását