2024. április 19. - Emma

Nyakó István Orbán beszédéről

"A nemzeti ünnep csak egy héttel van a népszavazás. Arról, hogy a Fidesz politikai hátsó szándékból rászedte a fél országot, nem sok szót hallottunk Orbán Viktor forradalmi beszédében. Konkrét egyet sem" - mondta Nyakó István, az MSZP-frakció szóvivője.
2008. március 15. szombat 21:41 - Hírextra
"Pedig Orbán Viktor tartozik azzal a válasszal Magyarországnak, hogy kitől venné el, honnan pótolná vissza a jobb kezével azt, amit a másik kezével a népszavazáson kivett az egészségügyből és a felsőoktatásból.
Az önbecsülés napja helyett az önbecsapás napjait hirdette meg a Fidesz-vezér. Ez azonban ráfizetéses politika. Jó volna az utcáról visszatérni a parlamentbe, a felelőtlenségből a felelős politizálásba" - zárta véleményét a szóvivő. 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kjozsi
2008. március 16. 18:52
Maxomálisan egyetértek az előttem szólóval.
thurvj97
2008. március 16. 15:54
Minden a haza sorsáért felelősséget érző honfitársamnak javaslom, hogy tegye egymás mellé a két vezető ünnepi beszédét ( Gyurcsányét,illetve Orbánét) és nyugodtan olvassa el. Azonnal kiderül ki a szóvirág hazafi és kit érdemes követni.Számomra nem kérdés, hogy Orbán hazárdírozó, csak a hatalom visszaszerzése érdekli. Remélem egyre többen ismerik meg igazi arcát.( A rángatózó, kacsingató ember egyébként sem tűnik őszintének!)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását