2024. május 5. - Györgyi

Räikkönen elégedett

A vb-címvédő Kimi Räikkönen, a Ferrari pilótája azt mondta, hogy ilyen jó előjelekkel még sohasem vágott neki a Forma-1-es világbajnoki sorozatnak.
2008. március 10. hétfő 17:03 - Hírextra

"Az elmúlt esztendőben jól megismertem a csapatot, tudom, ki mint teszi a dolgát. Kiváló a kapcsolatom a mérnökökkel, a szerelőkkel, jóval könnyebb most a dolgom, mint egy esztendővel ezelőtt" - nyilatkozta honlapján a Jégembernek becézett finn versenyző a vasárnapi melbourne-i idénynyitó előtt.

Ra:ikkönen elmondta, hogy elégedett az idei világbajnokságra épített Ferrarival, amely véleménye szerint megbízható és jóval gyorsabb lesz a hosszú kanyarokban.

"Bízom abban, hogy végig az élen leszünk és ha a szerencse is mellém szegődik, akkor megvédhetem a vb-címemet. Ami pedig az ausztráliai szezonnyitót illeti, nagyon kell figyelni, mert a pályát egy évben csak egy alkalommal használják, ezért az első napon még nagyon csúszik."
Ra:ikkönnen, aki a McLaren-Mercedesszel 2005-ben második, 2006-ban pedig ötödik volt a világbajnoki pontversenyben, a visszavonult német extraklasszis, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher helyére érkezett a Ferrarihoz. Tavaly - hallatlan izgalmak közepette, az utolsó futamon - lett világbajnok az autósport elitkategóriájában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását