2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Minden pilóta egyenlő

Nem különbözteti meg pilótáit, a világbajnok finn Kimi Räikönnent és a brazil Felipe Massát az idei szezonban a Forma-1 konstruktőri pontversenyének legutóbbi győztese, a Ferrari - jelentette be Stefano Domenicali új csapatfőnök.
2008. január 9. szerda 18:38 - Hírextra
A Jean Todt helyére tavaly novemberben kinevezett szakember, aki korábban sportigazgató volt, Madonna di Campiglióban tartott sajtótájékoztatóján beszélt idei terveiről.

"A házi szabályok a legfontosabbak, márpedig ezek nem változnak a tavalyi évhez képest. Jó hangulatot kell teremtenünk az eredményes munkához, ehhez szükség van arra, hogy egyformán kezeljük pilótáinkat, ne legyenek különbségek" - hangsúlyozta Domenicali.

A sportvezető a tavalyi kémbotrányról is szót ejtett, leszögezve, hogy az eseten mindenképpen túl kell lépni, annak ellenére, hogy az ügy okozta sebek fájóak:
"Ez már a múlt, nem szabad foglalkozni vele, igaz, elfelejteni sem lehet."

Domenicali a 2008-as esélyekkel kapcsolatban elmondta, idén is élen végezhetnek a konstruktőri és az egyéni pontversenyben is, annak ellenére, hogy Jean Todt néhány napja úgy nyilatkozott, a McLaren-Mercedes előnyben lesz a többi csapattal szemben az év elején mert az ő általuk kifejlesztett új elektronikai megoldásokat kell bevezetnie minden istállónak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását