2024. május 4. - Mónika, Flórián

KDNP: a fiatalok jövőjét vette el a kormány

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint ez a kormány elvette a fiatalok jövőjét, mára minden negyedik pályakezdő munkanélküli.
2010. március 27. szombat 17:15 - HírExtra
Rétvári Bence kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati kampányrendezvénye után azt mondta: a kabinet szétverte a lakástámogatási rendszert, mára a fiatalok nem új lakás vásárlásán törik a fejüket, hanem a devizahitel-csapdából próbálnak kitörni.

Az Orbán-kormány megteremtette a diákhitelt, az MSZP pedig csupán a kamatprémiumot tette hozzá, mindennek következményeként százezer fiatal hagyta el az EU-csatlakozás óta Magyarországot - mondta az IKSZ elnöke, hozzátéve: ezt a folyamatot akarják megállítani és megfordítani.

A soproni IKSZ-rendezvényen ifjúsági zenekarok koncertje, közéleti kvíz várta az érdeklődőket, szegény sorsú gyermekeknek gyűjtöttek adományokat, és bemutatkozott Firtl Mátyás, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását