2024. május 3. - Tímea, Irma

Magyar Bálint:nem kelt belső feszültséget

Magyar Bálint, az SZDSZ volt elnöke nem kívánt érdemben reagálni az MTI-nek Kőszeg Ferenc, a párt egyik alapítója és volt országgyűlési képviselője őt támadó cikkére; mint mondta, továbbra is családtagjának tekinti politikustársát, akivel közösen élték me
2008. augusztus 18. hétfő 11:43 - Hírextra
Kőszeg Ferenc barátom szavaira továbbra sem kívánok nyilatkozni - mondta hétfőn Magyar Bálint az MTI-nek. Hozzátette, a róla publikált cikke ellenére továbbra "családtagjának" tartja az SZDSZ egykori alapítóját.

Kőszeg Ferenc a múlt hét pénteki Élet és Irodalomban közölt Sakk! Matt? című elemzésében azt írta: "a Szabad Demokraták Szövetségét Magyar Bálint hozta létre és ő is tette tönkre."

A Beszélő című hetilap volt főszerkesztője komoly terjedelemben elemezte a Tocsik Márta nevével fémjelzett úgynevezett "Tocsik-ügyet," amellyel kapcsolatban megjegyezte: mindenki tudta, hogy az ügyben "az SZDSZ részéről a főszereplő nem lehetett más, mint Magyar Bálint".

Az érintett szabad demokrata képviselő az MTI-nek megismételte a zoom.hu portálon közölt kijelentését, miszerint "fantáziálásokra és kényszerképzetekre" továbbra sem akar reagálni. Arra a kérdésre, hogy továbbra is barátjának tartja-e Kőszeg Ferencet azt mondta, hogy "a demokratikus ellenzék olyan volt, mint egy család, egymásra voltunk utalva, egymásban kellett megbíznunk. Az ember pedig nem tagadja ki a családtagjait, csak azért, mert valamelyik valamit írt róla".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását