2024. május 14. - Bonifác

Kuba - Magyarország 6:3 - a gyanúsítottak számát illetően

Kilenc gyanúsítottja van a kubai menekültek és magyarok között vasárnap hajnalban történt verekedésnek. A hat kubai és három magyar szabadlábon védekezhet. A korábbi hírekkel ellentétben a verekedésnek nincs életveszélyes sérültje.
2007. november 5. hétfő 16:36 - Hírextra
A csoportos garázdaság miatt hat kubait és három magyar állampolgárt hallgattak ki a rendőrök a bicskei szórakozóhelyen történt vasárnap hajnali verekedés és szurkálás miatt. Az eddigi vizsgálatok szerint a verekedők egy magyar nő miatt szólalkoztak össze a bicskei szórakozóhelyen. A veszekedés később folytatódott, amikor a kubaiak megszurkálták a három magyart - mondta a Független Hírügynökségnek R. Szabó Ágnes a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Csathó Barna a fehérvári kórház sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a három ápolt közül kettő könnyebben, egy súlyosabban sérült. Ez utóbbi sincs életveszélyben, mert a szúrás létfontosságú szervet nem ért. Az állapota stabil.

A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek. A kubaiak azok közé tartoznak, akik néhány hete kaptak menedékjogot Magyarországon amerikai kérésre, és a bicskei befogadó állomáson élnek átmenetileg.

A menekülteket garázdaság miatt nem fogják kiutasítani, mert csak súlyos, szándékos bűncselekmény utáni jogerős bírósági döntést követően lehet valakitől visszavonni a menekültjogi státuszt - mondta az RTL Klub Híradójának hétfő reggeli kiadásában Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását