2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hollywood-i átváltozások: Lindsay Madonnát, Alicia Mrs Obamát játszott

Nem mindennapi fotózásra kérte fel az amerikai Glamour magazin Hollywood ifjú színésznőit. A huszonéves dívák ismert hölgyek bőrébe bújhattak – igaz csak egy napra.
2009. március 25. szerda 15:59 - HírExtra
Talán a legtalálóbb képek Lindsay Lohan színésznőről készültek, aki Madonnát keltette életre. Persze nem a XXI. századi popdívát, hanem azt a fiatal lányt, aki 1984-es albumán szerepelt. Szintén figyelemre méltó Alicia Keys énekesnő átváltozása, akit a mostanság egyre népszerűbb Michelle Obama (az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Barack Obamának a felesége) ihletett meg. Aliciát két kislánnyal, a Capitolium lépcsőjén fényképezték, ahol pár nappal ezelőtt a valódi elnöki pár vonult be.

A Szívek szállodájának sztárja, Alexis Bledel az amerikai kulturális ikonnak számító, Rosie-ként pózolt. A lány azon nők szimbólumává vált, akik olyan gyárakban dolgoztak a második világháború alatt, melyek lőszereket és egyéb katonai utánpótlást gyártottak a fronton harcoló katonáknak.

A 24 című sorozatból megismert Elisha Cutbert Brandi Chastain bőrébe bújhatott. A ma már negyven éves Brandi az Államok leghíresebb női focistája volt. Ha már sorozatszereplőknél tartunk, a Hősök sztárja Hayden Panettiere a legendás Amelia Earhartot formálta meg, amint épp repülője szárnyán áll. Earhart volt az első ember, aki egyedül átrepülte az Atlanti óceánt, ezen kívül számtalan rekordot állított fel és több, népszerű könyvet is írt repülési élményeiről.

Julia Robert unokahúga a legendás Auldrey Hepburnt keltette életre, míg Emma Stone abban a klasszikus Carrie Bradshow pózban látható, mellyel a Szex és New York sorozat kezdő képsoraiban találkozhatott a néző, igaz ott Sarah Jessica Parker viselte a rózsaszín tütüt. Odette Yustman, Spencer Grammer, nomeg Buce Willis és Demi Moore lánya, Rumer Willis a 60-as évek woodstock-i hangulatát idézik vissza, míg Amerika Ferrara a híres Dolores Huertát személyesíti meg, aki szakszervezeti vezetőként vált ismertté az Államokban. Paula Patton-nak pedig a jazz feledhetetlen énekesnője, Billie Holiday jutott.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását