2024. április 24. - György

Hollywood érzelgős csődöre

Jack Nicholson neve fogalom Hollywoodban. Az idén hetvenkét éves Oscar-díjas színész azonban nemcsak legendás szerepeivel, de botrányaival is gyakorta került a címlapokra.
2009. március 23. hétfő 16:54 - HírExtra
Rebecca Broussard neve talán azért lehet ismerős, mert ő volt a nő, aki miatt Nicholson és Angelica Houston megszakították tizenhét éves kapcsolatukat. Nem mintha Jack ezelőtt nem lett volna hűtlen a színésznőhöz, ám Angelica azt már mégsem tűrhette el, hogy egy másik nőtől szülessen gyermeke. Holott pontosan ez történt.

A cápamosolyú színész kislánya, Lorraine 1990-ben született meg, és habár soha nem házasodtak össze, két évvel később Rebecca fiút szült Nicholsonnak – Raymondot. Miután a pár útjai szétváltak a gyerekeket Rebecca nevelte, ám a volt pincérnőből modellé avanzsált Broussard nehezen viselte az elválást és egyre többször nyúlt a pohárhoz. Az utóbbi években pedig orvosilag is diagnosztizáltan alkoholista lett.

– Rebeccával már régen vége a kapcsolatunknak, de nem engedhetem meg, hogy a szívemnek egykor oly kedves ember ide süllyedjen, ráadásul a gyerekek is nála vannak, márpedig egy alkoholista anya nem mutat jó példát – nyilatkozta a háromszoros Oscar-díjas színész, aki a Hollywoodi hírességek körében rendkívül népszerű Sinai Medical Centerbe vitte volt élettársát. A celebkórházban megkérik a kezelés árát, hiszen egyetlen éjszaka 200 dollárba kerül, igaz azért külön szoba, saját nővér és bioétrend várja a betegeket. – Nem érdekel mibe kerül, van pénzem – reagált Nicholson, aki egy időre magához vett két gyermekét is. (A színésznek házasságából és élettársi kapcsolataiból összesen öt gyermeke született, Lorraine és Raymond a legfiatalabbak.)

Gondos apa


9000 trófea
Jack Nicholson bevallása szerint soha nem tudott ellenállni a szebbik nem csábításának. A színész állítólag több mint 9000 nővel létesített szexuális kapcsolatot. – És mindet kielégítettem – mondja Hollywood és a szex koronázatlan császára.
Az egykor nagyszülei által felnevelt színészóriás az AARP magazinnak adott interjújában elmondta, hogy nagyon élvezi fia és lánya társaságát. – Lorraine már főiskolás és nemrég elkísértem egy kocsmatúrára. Látni kellett volna az évfolyamtársai arcát! Totál döbbenet. Először nem is mertek hozzám szólni, de azért később megjött a hangjuk – állította nevetve Nicholson, aki egyetlen fiára, Raymondra is nagyon büszke. – Elképesztő határozottság van benne. Nemrég azért képes volt lemondani egy dél-franciaországi utat, hogy felkészülhessen a futball csapat felvételijére. Fel is vették. Védőként szerepel és egész tehetséges – állítja a büszke apa, aki pár szót magánéletéről is ejtett. – Egyedülálló vagyok, de nyitott a szerelemre. Talán, mint minden ember az én koromban, várom a végső, az utolsó nagy románcot. Persze szeretek egyedül lenni is: évtizedek óta ugyanabban a házban lakom a Mulholland Drive-on és nem is tervezem, hogy ebben az életemben elköltözöm onnan. vagy a szerelmemmel fogok ott meghalni vagy egyedül. Bárhogyan is, szeretném azt hinni, hogy nem volt értelmetlen élnem.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását