2024. április 30. - Katalin, Kitti

Megbolondult? Travolta gyermeke szellemével beszélgetne

A nemrég ötvenötödik születésnapját ünneplő John Travolta állítja, hogy tizenhat évesen elhunyt beteg fia kapcsolatba szeretne lépni vele.
2009. március 23. hétfő 17:59 - HírExtra
Travolta és Kelly Preston színésznő fiát, Jettet január elején találták meg egy bahamai hotel fürdőkádjában, eszméletlenül. Azonnal kórházba szállították, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. Állítólag éppen rohama volt, aminek következtében beütötte fejét a fürdőkádba.

Édesapja nyilatkozata szerint Jett Kawasaki-szindrómában szenvedett, amitől gyengébb volt a szíve, és végül ez okozhatta a tragédiát, de sokan rebesgetik, hogy igazából autista volt a tizenhat éves fiú. (Ez a betegség általában az 5 évesnél fiatalabb gyermekeket támadja meg, és a bőrkiütés, láz mellett időnként szív-és ízületi gyulladást is okoz.) Travoltáék pedig azért nem beszéltek róla, mert vallásuk, a szcientológia szerint ilyen típusú pszichés betegségek nem léteznek illetve azokat az egyház meg tudja gyógyítani, márpedig Jett esetében nyilvánvalóan nem ez volt a helyzet.

John Travolta és Kelly Preston
Pár hete Jett Travolta Alapítvány néven olyan szervezetet hoztak létre, amelynek célja, hogy segítsen a különböző betegségekkel küzdő gyermekeknek abban, hogy elfogadják és fel tudják dolgozni a hátrányaikat. A Jeff Travolta Alapítvány igyekszik segítséget nyújtani mindenféle látás-, hallás-, mozgás-, kommunikációs, és viselkedészavar esetén, illetve orvosi, és oktatási szükségletek kielégítésére is nagy hangsúlyt fektet. Travolták közel fél millió dollárt áldoztak az alapítvány létrehozására.
Az mindenestre tény, hogy Travolta eddig nem túlzottan hitt a szellemek létezésében, ám amióta meghalt a gyermeke, érdekes dolgokat tapasztal maga körül. A színész hollywoodi villájában ugyanis, ahol a fiú a családdal élt, állítólag éjjelenként a fiú szobája felől ordítozást, állandó dobogást, föl-alá járkálás zaját lehet hallani, és folyamatosan beszélgetés hangjai szűrődnek ki.

John Travolta azt is mondta, látja is a fiát, olyan, mintha mondani akarna valamit, és mire észbe kap, az árny el is tűnik. A sztár már egy pszichológust és egy spiritisztát is felkeresett. - Éjszaka jó párszor halljuk felordítani (John Travoltát), majd fel-alá mászkál a lakásban, és beszél valakihez. Azt mondja, látja a fiát, mintha mondani akarna valamit, majd elfogja egy rossz érzés, és eltűnik az árny. Már egy pszichológust és egy spiritisztát is felkeresett, hogy választ kapjon a kérdéseire - árulta el a színész egyik alkalmazottja.

A színészpárnak Jeff-en kívül van egy 8 éves kislánya is, Ella, aki állítólag szintén látta már halott testvérét. – Kelly viszont továbbra sem hisz ebben és nagyon fél attól, hogy John is csak azért „látja” Jettet, mert nem volt képes feldolgozni a halálát – állította a pár egy barátja, aki szerint a pár rendszeresen látogatja a szcientológia egyház központját is Los Angeles-ben, ahol egy külön szakember foglalkozik azzal, hogy segítsen nekik feldolgozni a történteket.

Szintén a színészpár egy barátja mondta el azt is a People magazinnak, hogy az egyház nem nézi jó szemmel Travolta spiritiszta megbízatását, mert véleményük szerint nem kóklerekkel, hanem az egyház segítségével kellene megoldania problémáit.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását