2024. április 19. - Emma

A világsztár szívproblémák után talpra állt

Mindenki megnyugodhat: a világ egyik leghíresebb színész-komikusa immáron köszöni szépen, jól van - sőt még turnéját is lehet hogy folytatja.
2009. március 24. kedd 18:59 - HírExtra
Az 57 éves Robin Williams épp stand up comedy-s turnéján attrakciózott március elején, amikor légzési nehézségek léptek fel nála, és kórházba szállították. A megállapított szívbillentyű-zavart az ohiói Cleveland Klinikán műtéttel kezelték, ami sikeres volt, így színész már rendbe jött, ősszel vissza is térhet a színpadra. Szerencsére nem jutott olyan sorsra mint bátyja, Todd aki, 2007-ben a szívműtétje után kialakult komplikációkba halt bele.

"Vannak terveim, néhány új témám, és már alig várom, hogy újra színpadra álljak. Azon gondolkodom, hogy a turné következő szakaszának Az önpusztítás és a gyógyulás fegyverei címet adom" - mondta a Jó reggelt Vietnám, és a Flubber sztárja. Kíváncsian várjuk, hogy mikor tűnik fel ismét a mozivásznon is.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását