2024. április 30. - Katalin, Kitti

Brad Pitt végre megmutatja!

A színész végre talált egy olyan forgatókönyvet, amelyben ő maga is lát fantáziát. Reméljük, hogy most sem kell csalódnunk híresen jó ízlésében.
2009. március 21. szombat 07:42 - HírExtra
Évek óta arra várt Brad Pitt, hogy megfelelő forgatókönyv akadjon a kezébe, és producerként is bizonyíthassa, mit tud. Az idő végre elérkezett: Brad megszerezte Az éjszakai portás című kémregény megfilmesítési jogait, és gőzerővel dolgozik a produkción – jelenti a Variety című tekintélyes amerikai filmes szaklap.

Az éjszakai portás magyarul is nagy sikert aratott, hiszen szerzője John LeCarré, a kémregények nagymestere. A történet hőse egy visszavonult brit kommandós, aki egy zürichi szálloda éjszakai portásaként nyugodtan szeretné tengetni napjait. A titkosszolgálat azonban nem hagyja nyugton: ráveszik, hogy épüljön be régi ellensége, egy aljas fegyverkereskedő szervezetébe – volt kommandósunk tehát kémként folytatja karrierjét.

Arról még nincs hír, hogy Brad Pitt oszt-e magának szerepet a filmben. Az viszont biztos, hogy a Becstelen brigantyk című Tarantino-opuszban övé a főszerep. A szezon legvéresebb produkciójának kikiáltott filmben Brad kommandósokat vezet a második világháborúban. Céljuk: minél több német katona lemészárlása. (Inglourious Basterds – hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását