2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Koeman mellett kiállt a klubja

Az FC Valencia "semmi esetre sem" tervezte azt, hogy új vezetőedzőt szerződtet a holland Ronald Koeman helyére, még a bajnokság közben.
2008. április 18. péntek 11:08 - Hírextra
Az élvonalbeli spanyol futballklub közleményben állt ki a szakvezető mellett azt követően, hogy az ibériai ország sportsajtója megint felvetette Koeman "lecserélésének" lehetőségét. A szakember idő előtti menesztése amúgy hetek óta napirenden van - volt? -, hiszen a bajnokságban "következetesen" botladozik az egykor szebb napokat látott együttes, amely viszont szerdán megemberelte magát, hiszen a Király Kupa döntőjében 3-1-re legyőzte a Getafét.

A klubközlemény a siker nyomán látott napvilágot, az FC Valencia - vélhetően elejét akarván venni a további szóbeszédnek - így nyomatékosította, hogy a Primera Divisiónban való gyengélkedés ellenére tart a bizalom Koeman iránt.

"Nem volt és nincs szó arról, hogy egy másik vezetőedzőt akarnánk szerződtetni, ahogyan nem létezik megállapodás másik trénerrel, s nem is tárgyalunk senkivel. Az utóbbi napokban lábra kapott híresztelésekkel szemben az első csapat vezetőedzője változatlanul Ronald Koeman, akinek szerződése erre és két további idényre szól" - szögezte le a spanyol klub vezetése "hűségnyilatkozatában".

Mindenesetre maga Koeman is hozzájárult a távozását valószínűsítő legújabb sajtójelentésekhez, amikor még a kupadiadal után is úgy nyilatkozott, hogy "olykor a pletykák igazak..."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását