2024. május 6. - Ivett, Frida

A segélyfesztivál bevétele meghaladta a 16,5 millió forintot

A péntek este megrendezett S.O.S. Magyarország segélyfesztivál jótékony célra fordított bevétele meghaladta a 16,5 millió forintot, és a pénzt már át is adták a négy kiválasztott település: Óbuda-Békásmegyer, Edelény, Felsőzsolca, Sajópetri és a Magyar Vöröskereszt képviselőinek - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t.
2010. június 26. szombat 11:17 - HírExtra
A péntek estétől szombat hajnalig tartó segélyfesztiválon, amelyet az árvízkárosultak javára rendeztek az Óbudai Hajógyári Szigeten, 10 zenei stílus szólalt meg, 10 színpadon. Fellépők között volt Sipos F. Tamás, Mága Zoltán, az Akela, a Kalapács, Antonyo, Miss Siva, Andrewboy, DJ Fat és Dj Quick. A pult mögött többek között Polgár Krisztina, Debreczeni Zita, VJ Zola és Szuper Levente állt.

A segíteni szándékozók - akár több - a belépő megvásárlásával támogatták az árvízkárosultakat. A belépésre szolgáló karszalagot a személyzet tagjai is megvásárolták, a házigazda előadók és a DJ-k pedig fejenként öt karszalaggal támogatták a rászorultakat. A vendégművészek díjtalan fellépésüket ajánlották fel, a szigeten található szórakozóhelyek tulajdonosa, Vizoviczki László pedig 5 millió forintot adományozott.

Az ezer forintos belépőkből befolyt összeget a rendezvény hajnalán összegyűjtötték, közjegyző és az adományt átvevők jelenlétében átadták a négy kiválasztott település, Óbuda-Békásmegyer, Edelény, Felsőzsolca, Sajópetri és a Magyar Vöröskereszt képviselőinek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását