2024. május 5. - Györgyi

Hihetetlen! Fábry Vágó Istvánná változott!

Az RTL Klubtól megváló Vágó István műsora, a Legyen Ön is milliomos valószínűleg folytatódik az ősszel. S hogy ki lesz a műsorvezető? Fábry Sándor.
2009. július 22. szerda 09:19 - HírExtra
Az egyik bulvárlap értesülése szerint már biztos, hogy Fábry lesz Vágó utódja. A megbízható források szerint már le is forgatták az első részt.

„A Legyen Ön is milliomos! az RTL Klub történetének egyik legsikeresebb produkciója, így jó esély van arra, hogy visszakerül majd a csatorna képernyőjére” – árulta el a csatorna kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám. A műsorvezető személyét firtató kérdésre azonban nem volt hajlandó válaszolni.

Rényi szerint ráadásul a csatorna őszi műsorstruktúrája még nem végleges, de hogy milyen műsorok és mely napokon kerülnek képernyőre, az csak később válik világossá.

Egy megbízható informátor szerint már hetekkel ezelőtt felvették a folytatást, mégpedig Fábryval. A forrás szerint többek között Sebestyén Balázs neve is felmerült, de aztán mégis Fábryt választották.

A bulvárlap a főszereplőt is szerette volna megszólaltatni, de Fábry Sándor épp egy afrikai expedíción vesz részt. Vágó István pedig csak ennyit jegyzett meg:

„Mindenképpen megnézném, és utána szívesen elmondom róla a véleményem”

Az olvasók biztosak lehetnek benne: mi is így teszünk majd!

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. július 22. 13:47
ORTT bocsánat - bár ezt a testületet is elküldeném a francba, ne élősködjenek már jó pénzért (adófizetői pénzekből) a nyakunkon és osztják az észt. Ilyen ütődött és hatástalan korhatáros karikákat hol láthatnak a nézők még? Sehol, ez ócska hungarikum !
bagi
2009. július 22. 13:44
Fábry és a műveltség - a suttyó parasztja csak parádéskocsisnak jó és Fidesz seggnyalónak, de szerintem az érettségivel is erős kihívásokkal kellett anno megküzdenie. Alpári stílusa és színvonala nem műveltségi vetélkedőbe való. Persze az RTL Klub béka segge alatti igényessége mindent elvisel a primitív nézők bamba szemeiért, nézettségért. Aztán évről évre jönnek majd az OIRT elsötétítései - bár ennél sötétebb csatornát kevés találni
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását