2024. április 20. - Tivadar

Döbbenetes részletek Liptai Claudia új otthonáról

Liptai Claudia külön költözik férjétől és viszi magával a kislányát, Pankát is. Már ki is nézte a helyet, de könnyen lehet, hogy nagyon rossz döntést hozott.
2009. július 15. szerda 10:29 - HírExtra
A Liptai-Gesztesi házaspár tagjai külön költöznek. Claudia viszi magával a közös gyermeküket, a kicsi Pankát is. Eddig a család egy csendes, budakalászi házban lakott, most viszont - ahogy már tegnap megírtuk - a színésznő úgy döntött, hogy beköltözik egy lakóparkba.

A lakásvásárlásnál szempont volt nála, hogy minél csendesebb, nyugodtabb környéken lakjon és nevelje a lányát. Ezért ki is nézett egy lakóparkot, amely kitűnő helyen fekszik, viszont…

Az egyik bulvárlap arra járó újságírójának feltűnt, hogy abban a lakóparkban igen-igen sok lakást árulnak a tulajdonosai. A talányt az egyik ingatlankereskedő fejtette meg:

„Leginkább azok vásároltak otthont ebben a lakóparkban, akik szeretik a csendes, zöldövezeti lakásokat. Talán nem számoltak azzal, hogy a lakópark mellett lévő útnak hatalmas a forgalma, amely nagyon zavaró lehet. Akik az eladás mellett döntöttek, azok csendes környékre vágynak” – mondta az Otthon Centrum munkatársa.

De nemcsak ő osztja ezt a véleményt, hanem maguk a lakók is, akik egy internetes fórumon írogattak egymásnak. A különböző hozzászólásokból tisztán kivehető, hogy a zaj, a nagy forgalom és a bűz miatt hagyják el otthonaikat az emberek. Az egyik hozzászóló különösen plasztikusan fogalmazott:

„Ha szereted az állandó motorzajt, az állandó benzingőzt, hogy budai aranyifjak az éjszaka közepén túráztatják a motorjaikat az ablakod előtt, akkor nagyszerű választás a lakópark”.

Vajon Claudia is nagyszerű választást hozott ezzel az ötven négyzetméteres lakással?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását