2024. május 2. - Zsigmond

Fábry már nem elég meggyőző?

Az emberek életének része az Esti Showder, de Bagi Iván szerint egyre középszerűbb a műsor. Eltűnt Fábrynak a varázsa.
2009. június 30. kedd 20:19 - HírExtra
Fábry Sándort és csapatát, műsorát sokan támadják azzal, hogy bizony az évek alatt elvesztette a varázsát. Így tesz most Bagi Iván is, aki sajnálja, hogy ilyen véget ért a legendás műsor.

Szerinte szomorú, hogy ennyire felhígult ez a nevettető szakma, emellett úgy gondolja, hogy Fábry 43-44 éves korában emelkedett ki a humoristák közül, azóta már visszacsúszott a többiek közé, mert ő és a készítők is belefásultak a munkájukba.

Elmúlt a varázs

- A példaképem Hofi Géza, őt szeretem a legjobban, de ő nagyon elérhetetlen példakép. Olivérrel szoktuk mondani, hogy van Hofi Géza, és van a szakma. Most van a Fábry Sándor, akit szoktak néha hozzá hasonlítani, akinek volt talán 43-44 évesen, amikor elkezdte a pályát néhány olyan pillanata, amikor mondhattuk volna, hogy hiányt pótol, de ma már nem érzem olyan meggyőzőnek sajnos. - mesélte Bagi Iván, aki szerint nagyon felhígult a szakma.

Meg is érti, hogy mivel egy kéthetente esedékes műsorról van szó, ezért nagyon nehéz mindig megújulni, ráadásul már éveken keresztül. Emiatt romlik a minőség, mert sokkal nagyobb a nyomás a készítőkön.

Lefelé a lejtőn

- Mindig ki kell valamit találni, és sajnos belefásul ebbe az ember, és ez nagyon átjön most már. – tette még hozzá Bagi Iván.

Szerinte senkit sem szabadna Hofihoz hasonlítgatni, ezért ezt ő sem teszi.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Páczius Katalin
2009. június 30. 21:56
Fábry valóban tehetséges humorista,de egy nemzet humoristája nem engedheti meg magának,hogy műsoraiban annyira átjöjjön politikai elkötelezettsége.Különben fura egy figura az biztos.Müsorait jó ideje nem nézem,ismétli önmagát,ellaposodott a Showder,pihennie kéne.
kbandyka
2009. június 30. 21:32
addig amíg politikai hovatartozását ennyire egyértelműsíti lesz műsora....
de amint csalódik benne a jobb oldal vagy ő csalódik a jobb oldalban, vége mint a botnak!!!!!
solei
2009. június 30. 21:20
Nem akarom bántani Bagi Ivánt, mert szimpatikus, de nincs abban a helyzetben, hogy kritizálja a Showdwert. Nem vagyok a rajongója Fábrynak, de Bagiéknál mindig is magasabb színvonalon működött. Régen is és most is..... Hofit nem érdemes emlegetni, olyan tehetség és karakter mint ő csak nagyon ritkán születik...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását