2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gombos Edinának nagy az arca?

Volt párja szerint Gombos Edinának, a TV2 egykori műsorvezetőjének akkora az arca, hogy le kell faragnia, hogy beférjen az ajtón.
2009. március 24. kedd 17:59 - HírExtra
Az Inflagranti egykori énekese, majd később a Danubius Rádió műsorvezetője, Karlovits Zsolt, azaz Karló kipakolt. A fiatal srác szerint egykori párja, a TV2 Aktívjának volt műsorvezetője, Gombos Edina lenézi az embereket, és már messze nem az a kedves lány, akit ő megismert.

– Hat évig alkottunk egy párt, együtt jöttünk fel Debrecenből – nyilatkozta az egykori társ. – A kapcsolatunk nem tagadom csúnya véget ért, azóta nem is beszélünk – mesélte Gombos Edina egykori szerelme.

Karló szerint annál, aki hajlamos arra, hogy külön kasztba sorolja magát, mert bemondó egy műsorban, és mert szerkesztő egy rádióban, ott fordítottan arányos az intelligencia. A Danubius Rádió egykori műsorvezetője szerint egy szobrász kell ahhoz, hogy Edina arcából lefaragjanak, mert különben már egy ajtón sem férne be!

Ez mind szép meg jó, de ha már a nagy arcokról beszélünk nem férne rá esetleg Karlóra is az utómunka?

– Én voltam popcsillag és rádiós műsorvezető is – nyilatkozta ironikusan Karló. – Azt gondolom ezt soha nem használtam ki, és soha nem köpködtem le az embereket – tette hozzá Gombos expasija, aki szerint sok ismerős és kolléga is megerősíti a véleményét.

Ha egy popcsillag, vagy mi a fene mondja…



„A cikk megjelenését követően Karlovits Zsolt megkereste szerkesztőségünket azzal a szándékkal, hogy a félreértést tisztázza. Mondataival nem Edinát minősítette, csak a saját véleményét fogalmazta meg, melyet azóta átgondolt, ezt tisztázta Edinával is, személyesen elnézést kért Tőle így szeretné, ha véléményét semmisnek tekintenénk. Ezen helyreigazításának helyt adunk.”
Forrás: Hírextra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását