2024. április 30. - Katalin, Kitti

Döbbenetes! Majka halálos beteg!

Kegyetlen az élet: a népszerű rapper, műsorvezető, pókerjátékos válaszút elé érkezett: vagy megműtteti súlyos beteg szívét, vagy mindössze másfél éve marad hátra.
2009. március 23. hétfő 10:59 - HírExtra
Annak idején a Való Világ villából ismerhettük meg, azóta a zenei életben és a televíziózásban is letette a névjegyét Majoros Péter, alias Majka. Most azonban komoly válaszúthoz érkezett az életében: muszáj kés alá feküdnie, ha nem akar elbúcsúzni az életétől.

Az ózdi rapper ugyanis már gyerekkora óta küzd súlyos szívbetegségével, mostanra azonban olyan súlyos állapotba került, hogy mindennapjai is megkeserítik az állandó rosszullétek.

Nem maradt más választás, be kell vonulnia a műtétre a kórházba. Az élete múlik ugyanis rajta.

– Azt mondták, hogy másfél éven belül alá kell vetnem magam a műtétnek – mondta el a Borsnak Majka. – Szerintük már réges-régen túl kellett volna esnem rajta, én azonban halogattam a dolgot. Jelentős szervi elváltozást eredményezhet, ha nem műtenek meg, és olyan mértékű szívritmuszavaraim lehetnek, amelyek már akár végzetes rosszullétet is okozhatnak – osztotta meg a bulvárlappal állapotának részleteit Majka.

A Viasat 3 műsorvezetője azt is elárulta, hogy egyre gyakrabban tör rá a rosszullét.

– Ilyenkor szorít a mellkasom, és zsibbadást érzek a testemben – mesélte Majka. – Borzasztó átélni ezeket a perceket. Halálfélelmem van. Rendszeresen járok orvoshoz, de egyre inkább érzem, hogy nem húzhatom sokáig az időt – tette hozzá Majoros.

Mit is tehetnénk ehhez hozzá? Szerintünk mindenki át tudja érezni, milyen lehet egy olyan szívvel élni, mely bármelyik pillanatban feladhatja az ember testében…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását