2024. április 29. - Péter

Elfogták a kocsmára szakosodott betörőt

Főleg kocsmákba tört be az 27 éves csanádpalotai férfi, akit őrizetbe vettek a makói rendőrök - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t csütörtökön.
2009. március 19. csütörtök 10:10 - HírExtra
A férfi először januárban egy csanádpalotai házba tört be, onnan egy televíziót, illetve egy gázpalackot tulajdonított el - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mivel a dolog könnyen ment, úgy döntött, hogy néhány nappal később egy helyi kocsmát tör fel. Onnan szeszes italt, cigarettát és édességet zsákmányolt mintegy 250 ezer forint értékben. Februárban ismét megszorult, akkor egy makói kocsmában járt, ahonnan 45 ezer forintot lopott el. Márciusban egy helyi étterem következett, ahonnan mintegy 250 ezer forint értékben húst, élelmiszert és italt tulajdonított el - tudatta a hadnagy.

A gyanúsított éjszakába nyúló kihallgatása során további hat makói kocsmabetörést is elismert. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartoztatását - közölte a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását