2024. május 16. - Mózes, Botond

Feladta magát a másik gázpisztolyos

Késő este önként jelentkezett a BRFK Teve utcai épületében P. László, akinek társát, a négy gázpisztolyos rablással összefüggésbe hozott Sz. Miklóst már korábban elfogták - közölte Kalyó László rendőrségi sajtóügyeletes.
2009. március 14. szombat 08:03 - HírExtra
Az elkövetők a rendőrség információi szerint csütörtök este a Budapest, VII. kerületi Wesselényi utcai szórakozóhelyen egy férfit a gázpisztollyal arcon lőttek, miközben az egyik alkalmazottat a bevétel átadására szólították fel. A mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba az arcon lőtt vendéget.

Feltehetően ugyanez a két férfi nem sokkal később egy XIV. kerületi szórakozóhelyre ment, ahol az ott szórakozó vendégektől összeszedték a mobiltelefonokat, miközben a gáz riasztópisztollyal többször is megfenyegették őket, majd elmenekültek a helyszínről.
Éjfél körül a II. kerület Csalogány utca egyik szórakozóhelyére mentek be, ahol az alkalmazottat szintén megfenyegették a gázpisztollyal és a bevétel átadására kényszerítették, majd elmenekültek a helyszínről.

Ezután feltételezések szerint visszatértek a VII. kerületbe, egy Klauzál téri élelmiszerüzletben megfenyegették az alkalmazottat és a bevétel átadására kényszerítették. A bűncselekmény során az üzletbe éppen belépő vásárló felé a náluk lévő gázpisztolyból két lövést adtak le, majd elmenekültek a helyszínről. A lövés következtében a sértett könnyű sérülést szenvedett
A hatóságnak sikerült azonosítaniuk a két feltételezett elkövetőt, Sz. Miklóst és P. Lászlót, akikről a rendőrség honlapján képeket is közöltek.

Késő este Kalyó László sajtóügyeletes elmondta: "SZ.M.-et a rendőrség akciócsoportja a VIII. kerületben elfogta, a gyanúsítottnál megtalálták a bűncselekmények elkövetésekor használt gáz riasztópisztolyt, P. L. önként jelentkezett a BRFK Teve utcai épületében."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását