2024. április 27. - Zita

Pará(z)s hangulatú gyűlés a kórházvédőknél

Parázs hangulatú gyűlést tartottak pénteken éjfél után Egerben a Markhot Ferenc Megyei Kórház volt dolgozói és civil szervezetek az egészségügyi intézmény "emlékére", amelyet a Heves megyei közgyűlés döntése értelmében ezentúl a HospInvest Zrt. működtet -
2008. november 1. szombat 07:25 - Hírextra
A mintegy száz fő részvételével a minaret szomszédságában tartott gyűlésen a "kórházvédőkkel" való szolidaritása jegyében felszólalt Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti listavezetője, Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Faludi Sándor "falugazda". Morvai Krisztina és Vona Gábor többek között arról beszélt, hogy idegen kézre kerül Magyarország, így annak egészségügyi intézményei is.
A gyűlésen árpádsávos zászlókat lehetett látni, valamint andráskeresztes karszalagot viselő embereket, akik a Magyar Őrsereg nyíregyházi tagjainak mondták magukat.

A "kórházvédők" előzőleg virágokat helyeztek el az egészségügyi intézmény falánál, gyertyákat és mécseseket gyújtottak, amelyek hosszan bevilágították a kórház falát.A demonstráció erős rendőri biztosítás mellett, incidens nélkül zajlott le.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását