2024. április 30. - Katalin, Kitti

Finálé a rock taván

A múlt héten kétszer volt rockzenétől hangos a Pont FM nyári klubja, ezen a héten mindenki kárpótolhatja magát, hiszen négy este, öt koncerttel várja a RockTó Café Csónakház a rockzenét kedvelő közönséget. A színpadon látható és hallható előadók kivétel n
2008. augusztus 26. kedd 10:30 - paulson
Ismerősek lehetnek az előadók természetesen máshonnan is, itt azonban másról van szó: a Pont FM rádió nyári klubjában otthonosan mozgó előadók várják az Orczy-kertben a nagyérdeműt a záró héten. Tribute fronton Iron Maiden, Judas Priest (kedden) és Metallica (pénteken) dalok várják a látogatókat. Szerdán a Kalapács József vezette Hard a hangulatfelelős, csütörtökön pedig a Blues Company gondoskodik a buliról.

Iron Maidnem és Meltdown

Rocktó Café Csónakház
Augusztus 26. Iron Maidnem (Iron Maiden Tribute) és Meltdown (Judas Priest Tribute)

Augusztus 27. Hard

Augusztus 28. Blues Company

Augusztus 29. Alcoholica (Metallica tribute) PONT FM ZÁRÓBULI!!!

Cím: VIII. kerület Orczy út 1.

Kezdés: 20 h
A két együttes nem ismeretlen a Pont FM nyári klubjának rendszeres látogatóinak körében, hiszen a Meltdown már kétszer, az Iron Maidnem egyszer fellépett az Orczy-kertben a nyár folyamán. Most lehet triplázni és duplázni, hiszen kedd este újabb 120 perc erejéig ez a két zenekar kápráztatja el füleinket: a Meltdown Judas Priest számokkal, az Iron Maidnem Iron Maiden dalokkal.

A Meltdown története 2001-ig nyúlik vissza, ekkor jött létre Szatmári Zoli ötletére, akkor még teljesen más felállással. Több tagcsere után, 2005-től datálhatjuk a Meltdown „aranykorát” ekkor került a bandába Vörös Gábor (basszusgitár) és Kas Viktor (dobok).

Az Iron Maidnem már több mint tíz éve játssza a brit heavy metal legendás együttesének dalait, egyre nagyobb népszerűségre szeret téve mind itthon, mind külföldön. Pedig nem kis feladatot tűznek maguk elé nap mint nap a zenekar tagjai: nem könnyű hűen visszaadni az Iron Maiden dalokat. Számtalan fültanú állítása szerint azonban a zenekar tökéletesen megállja a helyét, aki nem hiszi, járjon utána: augusztus 26-án este 8 órától az Orczy-kertben található Rocktó Café Csónakházban!

Hard

A Hard zenekar még nem játszott idén nyáron az Orczy-kertben, azonban Kalapács József a Kalapács együttes élén már adott egy fergeteges koncertet. A Hard zenekar lassan harmadik születésnapját ünnepli, eddig két albummal örvendeztették meg a nagyérdeműt. Szerda este ők gondoskodnak arról, hogy a tóparton fül ne maradjon rockzene nélkül.

Blues Company

Akit érdekel, hogy milyen amikor a sport és a rock egy koncerten találkozik, még véletlenül se hagyja ki a kedd esti Blues Company koncertet a Rocktó Café Csónakházban: hiszen az együttes híres arról, hogy tagjai a „rímekből és a jó hangulatból is sportot űznek”. Az együttest nem kell senkinek bemutatni, aki lelkes látogatója a RockTó Cafénak (idén nyáron most játszanak harmadszor), vagy motoros találkozóknak. Önmeghatározásuk szerint nem akarnak mást, csak szórakoztatni. Ezt a célt az 1994 óta létező zenekar maximálisan jól teljesíti, fantasztikus hangulatot képesek teremteni, a helyszíntől szinte teljesen függetlenül. Sokan az egyik legnépszerűbb motoros rockbandaként tekintenek rájuk. Egyszóval: aki bulizós szerdára vágyik, a Rocktó Café Csónakházban a Blues Companytól megkaphatja, este 8 órai kezdettel.

Alcoholica

Az Alcoholica tagjai pénteki koncertjük után elmondhatják magukról, hogy másfélszer léptek fel a Pont FM nyári klubjában. Aki ott volt annak nem kell magyarázni, hogy miért. A távollévőknek megsúgnám: a Metallica dalokat játszó zenekar koncertjét egy hirtelen leszakadó vihar tette lehetetlenné. Bár a zenekar frontembere, Hartmann Zoli áram nélkül is próbálta „tenni a dolgát”, volt közönségénekeltetés a ponyva alatt. De reményeink szerint most pénteken kibontakozhat teljesen az együttes. Mondjuk a „Ride the Lighting” nótánál az esőfelhők heccelését nem ajánljuk.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását